Potrivit cu prelucrarea Lemnului Gaura de Foraj în Runda Diblu de Localizare Burghiu Bucșe și Inel de Oprire

12.09lei

-40 %

20.15lei

Produs nou

In stoc

Utilizare Comerciale Fabricarea
Material Aliaj de oțel
Tip Instrument De Mână Piese
Numărul De Model 1543
Nume De Brand MYTEC
Caietul de sarcini 5mm Drill bushiing, 6mm Drill bushing, 7mm Drill bushing, 8mm Drill bushing, 10mm Drill bushing, 12mm Drill bushing, 15mm Drill bushing, 6mm Stop ring, 7mm Stop ring, 8mm Stop ring, 10mm Stop ring, 12mm Stop ring, 10.2mm Stop ring

On-line platforma de marketing de "Tamplar Atelier" de pe Coin-Mart.news a fost fondată în iunie 5, 2015, august. Avem profesionale în curs de dezvoltare și echipa de producție, astfel încât să putem garanta calitatea produselor precum și de securitate și eficiență a procesului de transport.

Serviciul filosofia noastră "Dulgher Atelier de lucru" este de a oferi cele mai bune servicii pentru tamplarie iubitorii de peste tot în lume, cu cele mai bune noastre de produse. Toate produsele din "Dulgher Atelier" sunt concepute, proiectate și fabricate în China. Pe neîncetat exercitarea de calitate, diversificate inovare și excelsior de producție și de detectare, toate prezente visul nostru și mândria de "Made in China".

Dacă are vreo problemă de calitate, care duce la defectarea produsului, va vom oferi o rambursare corespunzătoare.

Dacă produsul a fost pierdut în timpul transportului, după ce compania de transport s-a dovedit că, va vom oferi o rambursare corespunzătoare.

Dacă elementele componente ale produsului au fost deteriorate în timpul transportului, noi vom fi responsabili pentru acest lucru. Clienții pot obține rambursarea parțială sau reemiterea de componente deteriorate.

Ne va livra toate comenzile în termen de 3-5 zile lucrătoare de la primirea plata integrală.

Vă rugăm să verificați local politica vamală cu atenție înainte de cumpărare. Odată ce ați terminat de plată, ar trebui să fie gata și responsabil pentru vămuire, în țara dumneavoastră, dacă este necesar. Vom scrie, de obicei, mai puțin valoarea declarată pentru comenzi, dar taxa vamală se stabilește și se plătește de către țara ta e vamale nu noi. Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Toate produsele pe care le comercializam sunt noi și la dreapta, testat inainte de livrare. Vă rugăm să verificați pachetul cu atenție atunci când ai semnat.

Dacă aveți orice întrebări sau probleme cu comanda dumneavoastră, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. vom încerca noastre cele mai bune să le rezolve pentru tine.Ne propunem pentru cinci stele serviciu și vreau să fii fericită perioadă.

Feedback-ul este extrem de important pentru noi!

Dacă sunteți mulțumit cu noastre de tranzacție.vă rugăm să găsi un moment pentru a ne lăsați un feedback pozitiv.

Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră.

Dacă există orice probleme. vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un neutru sau negativ rating.așa că am putea rezolva orice probleme.

burghiu bucșa, masina de gaurit, burghiu burghiu burghiu, Ieftine de foraj bucșa, De înaltă Calitate masina de gaurit, China burghiu burghiu burghiu Furnizori