Etmakit Minunat Drăguț Jucărie de cauciuc Ananas Forma de Lent în Creștere Elibereaza de Stres Jucărie pentru Copii Adulți Anxietate Atenție

10.28lei

-20 %

12.94lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model WJ0343-01
Dimensiune 6.5x16cm
Nume De Brand Etmakit
Material PU, Jumbo Drăguț Elastic Parfumate Anti Stres Ananas Fructe Squshy
Articol

Detalii:

Practic: - O atât de drăguț ananas forma pandantiv pentru casa ta, birou sau alte decoratiuni, se pare atât de rece și de a face distinctive.

Utile: Poate fi la fel de stres jucărie, decompresie, aerisire emoțiile, deget de formare de reabilitare, încheietura restul pad, decoratiuni, simulate jucării, cadouri de petrecere, petrecere de aniversare cadouri.

Avantaj: Chiar eliberați corpul dumneavoastră și starea de spirit, face sa se concentreze pe munca ta. Fără miros, foarte lent în creștere elibereaza de stres jucării, de rebound timp de aproximativ 3-5 secunde.

Speciale: Perfect de dimensiuni potrivite pentru adulți și copii( Notă: copil Mic trebuie să fie sub supraveghere a unui adult pentru a juca, nu-l pune în gură. Nu lăsați copiii în pace! ).

Durabil: Făcut de mediu-prietenos PU, netedă și se simt confortabil. Cu breloc design pentru convenabil.

Caietul de sarcini:

Material: ecologic PU.

Dimensiuni( Aprox ): 16 x 6,5 cm/ 6.3 x 2.56 inch(L x W).

Ananas forma de culoare: roz

Pachet :

1 x Elibereaza de Stres Jucărie

squishy jucarii, kawaii squishy, squishy kawaii, Ieftine jucării moi, De înaltă Calitate kawaii squishy, China squishy kawaii Furnizori