Transport gratuit Vanzare Fabrica Portabil Adult de sex Feminin Vid marire a Sanilor Mamelonului Amplificator de Mașină cu 6 Cupe pentru Acasă

1 067.98lei

Produs nou

In stoc

Cupe De Sticlă 12pcs
Garanție 1 An Garanție cu durata de Viață de Întreținere
Cuvinte cheie De Mărire A Feselor, Mașină De
MOQ 1 buc
Piept De Cupe 3 Perechi
cuvinte cheie Masaj De San Mașină
cuvântul cheie Biberon Enhancer
Tip Demachiant
Numărul De Model Au-6802

Transport gratuit Vanzare Fabrica Portabil Adult de sex Feminin Vid marire a Sanilor Mamelonului Amplificator de Mașină cu 6 Cupe pentru Acasă

Principiul De Lucru:

Acest instrument este cea mai eficientă și directă sân instrument de construcție, care se dezvoltă sub baza principiul de fiziologie și fizică supt teorie. Și ușoară, dar concentrate efect ar putea exercita țesut muscular cea mai mare parte(pieptul se dezvoltă--lângă țesut neural--în cele din urmă ajunge la hipofiza) și stimulează hipofiza să elimine hormon, astfel, să-și exercite musculare țesutului elastic precum și fibre funcția, de asemenea, mărirea sânilor în mod natural și eficient. Se potriveste de Est feminin fiziologie și s-au dovedit de ani de clinice de confirmare pe care o face nici un rău pentru organismul uman, dar are efect de piept de frumusete.

Aspirație:

Aplicatie Principala:

Principiul de micro energie electrică

Când micro energie electrică trece prin corp, se poate forma un câmp magnetic. Când o undă electromagnetică trece prin sâni, se face un fel de furnicătură sentiment, că este, deoarece câmpul magnetic este dragare blocul parte în interiorul corpului, activa gena a glandelor mamare și să-l re-crească, obține printr-limfatic, a accelera circulatia limfei, în acest mod de a renașterii piept de grăsime și pentru a obține efectul de marire a sanilor.

Principiul de ritm fizice aspirație

1. Acesta are bionic tehnologie, duce de estrogen la sân și de a face piept să fie o acțiune țintă, în acest mod de a face piept de grăsime se acumulează și mări sânii.

2. Circulația puternic poate da musculare un mic exercițiu, între timp stimula transpir de estrogen, în acest mod de a obține un naturale de îngrijire de san.

3. Aspirație poate da exercitii pentru musculatura și de a îmbunătăți elasticitatea, astfel încât să ridicați piept și să-l ferm. Aspirație și mișcarea de eliberare poate da o stimulare pentru mușchi piept și glandele mamare, în cele din urmă a stimula cresterea sanilor.

4. Funcția poate obține printr-limfatic, a accelera circulatia limfei, care se poate obține un efect bun pentru a elimina tumefierea, de a apăra boala de san, echilibru incretion.

Principiul de vibrații

Micro val de vibrații poate da o continuă activare la baza glandelor mamare, face sport de tufișuri de sân sau saggy sân și să-l re-crească.

Efect

Vibrații masaj: Accelera circulația sângelui și a limfei, dă-exercițiu pentru mușchi, relaxați-vă mușchii, ușor de cauciuc.

Foton: Face pielea de licitație și netedă, de a promova esența de absorbit de catre organism

Îngrijirea sânilor: Marire sanilor, lifting mamar, modifica biberon, modifica piept, recupera elasticitatea de san

Îngrijirea feței: fata Subțire, suge coș, reduce dark eye-socket, elimina efectul de ochi husă, modifica barbia dubla, lift saggy canthus.

Înapoi: Vid metabolismul, pielea-zero tratament, presopunctura, terapia, ganglionii de-toxina, frap pielii, consolidarea elasticitatea pielii

Caietul de sarcini:

dimensiuni externe

48*32*12.5 cm

dimensiuni în ambalaj

58*48*24cm

greutate netă

5.0 kg

greutate brută

7 kg

tensiune

100-240V

putere

120

mașină de fabrici, mașină, mașină pentru, Mașină ieftină, fabrici, De înaltă Calitate, mașină de, China masina pentru Furnizori