Robot de Control Bord Servo Controler arduino r3 + Servo Controller Kit de bord. livrare gratuita

39.86lei

Produs nou

In stoc

Material Plastic
Nume De Brand SINONING
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță

Introducere in Arduino

Ce este Arduino?

Arduino este un cod open source bazat pe Simple i / o platformă, și are o utilizare similară Java, C limbajul de Prelucrare / Cabluri mediu de dezvoltare, caracteristici ușor de înțeles. Astfel încât să puteți utiliza rapid Arduino pentru a face lucrurile mai interesante. Arduino poate folosi cu o serie de componente electronice, cum ar fi: lampa LED, buzzer, tastatura, sensibile la lumina rezistențe și cum ar fi. Arduino mediu de dezvoltare interfață se bazează pe open source principii, vă permite să descărcați gratuit pentru a dezvolta mai uimitor lucru interactiv.

Caracteristici, Descrierea

Deschideți original schematic design, dezvoltare de interfață software-ul descărca gratuit, de asemenea, să urmeze propriile lor trebuie să fie modificate, descărcați programul este simplu și convenabil. Pur și simplu utilizați senzori conectat la o mare varietate de componente electronice (cum ar fi: lampa LED, buzzer, tastatura, photoresistor, etc.), face o varietate de lucrări interesante.

De mare viteză de micro-prelucrare controller (ATMEGA328), interfața cu utilizatorul și mediul de dezvoltare este foarte simplu, ușor de înțeles, foarte potrivite pentru incepatori de a învăța.

Performanța descriere

Digital I / O intrare digitală / ieșire terminal de la 0 la 13.

Analog I / O-intrări / ieșiri Analogice de la 0 la 5.

Suport ISP funcția de descărcare.

Tensiune de intrare: Nici o putere externă de alimentare atunci când este conectat la portul USB de la calculator, sursă externă de alimentare de 5V ~ 9V DC tensiunea de intrare.

Tensiune de ieșire: 5V si 3.3 V DC tensiune de ieșire DC tensiune de ieșire.

Folosind Atmel Atmega328 controler cu microprocesor

servo controler arduino, controler de bord, servo controler, Ieftine servo controler arduino, De înaltă Calitate de operator de bord, China servo controler Furnizori