Transport gratuit NOUL CPU Radiator și Ventilator de Răcire pentru Lenovo ThinkPad E560 00UP097 AT0ZR001VV0 Laptop Notebook

115.58lei

Produs nou

In stoc

Starea Noi
Garanție 60 de zile
Tip Singur Fani
Locul de Origine Jiangsu, China (Continentală)
Nume De Brand Waresphere
Material Aluminiu & Plastic
Numărul De Model E560
Pachet No
FRU 00UP097
Radiator Tip Răcit cu aer
Număr Parte AT0ZR001VV0

Nume produs: Ventilator și Radiator

FRU: 00UP097

Număr parte: AT0ZR001VV0

Stare: Nou

Modele Compatibile: Pentru Lenovo ThinkPad E560

Sfaturi

Piese de Laptop, de obicei, nevoie de cunoștințe profesionale să se ocupe. Ca un expert, puteți verifica Numărul de părți(PN) sau Fabricarea Parte Număr(MPN), atunci când comanda.

Cu toate acestea, dacă nu sunteți sigur despre partea de care aveți nevoie, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin intermediul Live Chat sau trimite-ne un Mesaj, vom fi bucuroși să vă ajute.

Transport maritim și de Livrare

Acest produs va fi livrat in 3 zile lucratoare. Depinde de metoda de livrare pe care o alegeți, acest produs va fi livrat în termen de 90 de zile.

Vă rugăm să nu semneze pachetului de servicii, dacă este evident falsificate sau deteriorate. Vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, dacă acest lucru s-a întâmplat. Noi vă va ajuta pentru a depune un pachet de cerere de daune pentru a reduce-ai pierdut.

Impozite și taxe

Prețul ne-am citat nu include taxele de import, impozitele în țara de destinație/membre sau zona. Cumpărătorul este responsabil să plătească taxele, impozitele sau taxele de manipulare.

Ne va livra comanda dumneavoastră în cel mai bun mod pentru a vă ajuta să evite impozitele și taxele pe cod. Dar vă rugăm să înțelegeți amabilitate nu toate impozitele sau taxele pot fi exceptate.

Se întoarce

Va vom returna pentru produsele returnate în termen de 7 zile de la primirea acestora, pentru orice motiv.

O rambursare completă va fi dat în cazul în care elementele sunt returnate în starea lor originală. Marfa care este deteriorat sau lipsește componente nu este rambursabil.

Cumpărătorii sunt responsabili pentru returnare cu ambalare corespunzatoare. La primirea elemente, va vom returna imediat.

Garanție Și Întreținere

Acest element poartă de 30 de zile WareSphere de Garanție Internațională . Cumpărătorul este responsabil pentru returnarea taxele de transport maritim pentru articole de garanție. (Revenire parțială poate fi acceptat la cumpărătorii vor)

ventilator de răcire, fanii și răcire, ventilatoarele de răcire pentru laptop, Ieftine ventilatorului de răcire, De înaltă Calitate de fani și de răcire, China ventilatoarele de răcire pentru laptop Furnizori