TBP538 Mantre Tibetane Amuleta pentru Om Alamă de Aur, OM MANI padme HUM Pandantive

28.17lei

Produs nou

In stoc

Material alamă aliat, vechi de aur de culoare
Fine sau de Moda Moda
Pandantive De Tip Cerc
Caracteristică Tibetan amuleta
Gen Bărbați
Stil Casual/Sport
Greutate 8-9g
Forma\model Runda
Pentru bărbat,băiat
Dia. 32-33mm
Numărul De Model TBP538
Tip De Element Pandantive
Metale De Tip Cupru
Model OM MANI PADME HUM
Nume De Brand mytery.com

Tibetan metal amuleta pandantive,din Tibet.

*fabricat din aliaj de cupru

*scobite Tibetan șase cuvinte mantre simboluri, amulete-OM MANI PADME HUM, dacă doriți metaning detalii, pls contactati-ne pentru Blog-ul.

*Tibetan amulete,cadou bun pentru om.

*dimensiuni mici,

*cea mai buna oferta

**************** ce este Tibetan șase cuvinte Mantre?*** *************************** 'Om Mani Padme Hum', durată de șase cuvinte Mantre simboluri

Cu rădăcinile sale în Sanscrită, "Om mani padme hum" este nu numai un Budismul Tibetan rugăciune, dar, de asemenea, un sănătos voce producția exercițiului. Cântarea în comun Lotusului din Budismul Tantric și își are originea în sfânta melodia cântată de către Născut-din-Lotus Buddha (Guru Padmasambhava) în timpul căutarea lui pentru nirvana. Mai târziu a fost făcut într-un repetitive cântarea de Buddha Avalokitesvara (Guanyin Bodhisattva).

"Om mani padme hum" poate fi interpretat după cum urmează: în Timp ce scandau " om ", ar trebui să încercați să devină una cu Buddha. "Mani" înseamnă o comoară-o pornesc la dorință, care se află în creier de Regele Dragon și poate atrage tot felul de comori. "Petrescu" înseamnă lotus, indicând faptul că Buddha e dharms este la fel de pură ca un lotus. "Hum" indică faptul că unul trebuie să se bazeze pe energia divină pentru a atinge starea de Buddha.

În Budismul Tantric, "Om mani padme hum" este considerat sursa tuturor lucrurilor. Prin incantarea de peste si peste, se poate obține tot ce-și atinge nirvana și starea de Buddha. Prin urmare, este popular cu Tibetanii, care sunt susceptibile să cânte în orice moment. Ei au, de asemenea, sculptate și pictate în cuvinte, în multe locuri, să-și exprime speranțele lor și să se închine lui Buddha Avalotitesvara.

"Om mani padme hum" este, de asemenea, o metodă de voce de producție.

"" este de plumb și sursă de sursă de înțelepciune și fericire. Care decurg din acupoint Qihai, se ridică la laringe și iese pasajele nazale ca o dronă. Sunetul se ridică în cap, spire în gură și umple șapte orificii (de exemplu, gura, nas, sinusuri și canale auditive). Dacă există ceva în neregulă cu ochii, lasă-Qi în timp ce ții ochii deschiși. Dacă aveți rinită, lasa Qi afară printr-o nară numai. Directe Qi la cap și eliberați-l în jos atunci când aveți o durere de cap sau migrenă.

-----------------------------------------------------(pls contactati-ne pentru dosar complet)----------------------------

"Om mani padme hum" corespunde părți ale corpului uman. Se cere moale, extins de-a pronunțat într-o voce scăzută. În general vorbind, "Om mani padme hum" poate intarirea organismului, pentru a preveni și vindeca bolile și de a prelungi viața.

*****************************************************************************************

**Sfaturi de cumparaturi, va rugam sa cititi cu atentie**

*Toate produsele sunt lucrate manual,deci,nu la fel de perfect ca la aparate face;pls amabilitate o notificare prealabila.

*Atunci când comanda mai Multe elemente, pls pune-le într-Un coș de cumpărături, și alegeți Aceeași căile de transport maritim, în acest fel, aveți nevoie pentru a plăti doar o singură Dată Combinat costul de transport maritim.

*Când valoarea comenzii până la USD50, vei primi un CADOU GRATUIT.

*Atunci când pentru o valoare de până la 100 USD, Gratuit China Post Air Mail transport disponibile.

*Când valoarea comenzii până la 200USD-500, Aer Liber Express (EMS,DHL,UPS sau FedEx) disponibile,vom alege cel mai bun mod.

*Dacă ordin mai mare, vă rugăm să ne contactați pentru o mai bună reducere.

*Orice quesitons sau cerințe, să ne contactați în orice moment, vom ajunge înapoi la tine în curând.

Bucurați-vă de Cumpărături on-line! Cumpara direct din Tibet!

hum pandantiv, mantre tibetane, tibetan amulete, Ieftine hum pandantiv, De înaltă Calitate mantre tibetane, China tibetan amulete Furnizori