LM2577S LM2596S DC-DC Step Up Jos Buck Boost Tensiune Convertor de Putere Module -Y103

11.12lei

-6 %

11.89lei

Produs nou

In stoc

Tensiunea De Ieșire 1.25-25V descărca regla
Greutate 22g
Tensiune De Intrare 4-35V
Tip Convertoare DC/DC
Numărul De Model 28408
Dimensiune 50 x 37 x 13mm
Curent De Ieșire 3A Max
Putere De Ieșire 1 - 50W
Nume De Brand OOTDTY

Acest modul putere de ieșire este afectată de modul în sine-capacitatea și pre-și post-clasa de încărcare și de alți factori; următoarele date pentru echipamente profesionale rezultatelor măsurate, fără a lua în considerare alți factori.

Modul de alimentare este un fel de componente electronice, vă rugăm să nu cumpere elementul dacă nu aveți nici o expertiza electronică.

Acest Modul Proprietăți: este non-izolate-pas-jos curent constant, tensiune constantă module (CC, CV) modulul de încărcare

Caietul de sarcini: Tensiune de Intrare :4-35V tensiune de Ieșire: reglabil Continuu(1.25-25V descărca regla) curent de Ieșire: 3A Max(Dacă mai mult de 15W, vă rugăm să instalați radiatorul) CC gama :0-2A (reglabil) Revolving curent de lumină: CC valoare * (1%-100%), implicit este de 0,1 ori Minim diferență de tensiune: 2V putere de Ieșire: răcire naturală 15W eficiență de Conversie: 80% (cea mai mare tensiune de ieșire, cea mai mare eficienta) Temperatura de Operare: Industriale (-40 la +85 grade celsius) (temperatură ambiantă de peste 40 de grade celsius, de putere mai mică de utilizare, sau pentru a adăuga căldură chiuveta)\\ sarcină maximă de creștere a temperaturii: 45 celsius Indicator: CC indicator este de culoare Rosie, indicatorul de încărcare este de culoare Roșie, finalizarea încărcării indicatorul este Albastru. Ieșire protecție la scurt-circuit: Da, de curent constant. Conectați metoda: Pot lipit pe PCB cu fir direct de Intrare: ÎN+ intrare Pozitivă este, ÎN intrare - Ieșire negativă: OUT+ ieșire este pozitivă, OUT - ieșire negativă Module Dimensiuni: 50 x 37 x 13 mm

Unele Aplicații: de Mare putere LED driver curent constant. Baterii cu litiu (inclusiv feroelectrice), 4V, 6V, 12V, 14V, 24V încărcare a bateriei nichel-cadmiu baterii nichel-metal hidrură (baterie) de încărcare. Panouri solare, generator eolian regulator de tensiune circuit de alimentare, cum ar fi automate de circuit regulator de dolar.

Baterie utilizare: Asigurați-vă de tensiune și curent din baterie aveți nevoie pentru a încărca Regla constantă de tensiune potențiometru să asigurați-vă că Tensiunea de ieșire este de aproximativ 5V(despre). Folosiți un multimetru în curent 10A scară pentru a măsura ieșire scurt-circuit de curent, și de a regla curentul potențiometru pentru a asigura curentul de ieșire la temperatura curent de încărcare valoarea curentul De încărcare de transfer lampa este default 0.1 ori de încărcare de curent (curent constant, de valoare) Reglați constantă de tensiune potențiometru să asigurați-vă că Tensiunea de ieșire este de până la plutitoare de Tensiune. Conectat la baterie și să încerce să-încărcare (pentru precedentele 5 etape, modul terminal de intrare este conectat la sursa de alimentare, de ieșire de încărcare NU este conectat la baterii).

LED Driver Curent Constant de Utilizare: Asigurați-vă de operare curent și Max Tensiune de operare de LED-uri ai nevoie pentru a conduce. Reglați constantă de tensiune potențiometru să asigurați-vă că Tensiunea de ieșire este de 5V(despre). Folosiți un multimetru în curent 10A scară pentru a măsura ieșire scurt-circuit de curent, și de a regla curentul potențiometru. Pentru a asigura un curent de ieșire de așteptat CONDUS de operare actuale. Reglați constantă de tensiune potențiometru să asigurați-vă că Tensiunea de ieșire este de până la DUS, Max Tensiune de operare. Alăturați-vă CONDUS, de testare (Pentru cele de mai sus 3 pași, modul terminal de intrare este conectat la sursa de alimentare, de ieșire de încărcare NU este conectat la LED-uri).

Pachetul include: LM2577S LM2596S Converter Modulul x 1

jos converter, putere convertor de tensiune, convertor de tensiune, Ieftine jos converter, Puterea de înaltă Calitate convertor de tensiune, China convertor de tensiune Furnizori