70/9 uItra-subțire dc Electromagnet 12V 24V Deține Electric Magmet de ridicare Electromagnetice de Fraier Non-standard, personalizate Circulare

60.94lei

-9 %

67.71lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model MKP70/9
Nume De Brand makerele
Forma Bobina
Tip Solenoid
Cerere Industriale Magnet
Compozit Electric Magnet

Vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a-mi spune ce tensiune ai nevoie. Implicit este de 12V.

Faceți clic pe imagine ,selectați modelul pe care doriți

Click pe imagine pentru a cumpăra ceea ce vă interesează

Parametrii Dimensiune: Dim 70mm

Tensiune de alimentare: 12V DC Default ( 24V Opțiuni, vă rugăm remarca la comanda )

Forța de menținere: 15,0 KG (ATRACȚIE:150N)

Material: Metal

Watt: 8W

Descriere: Electric de ridicare magnet

Puternic și compact

Suprafață netedă și plană

Consum redus de energie și de încredere Aplicații: linia de Asamblare, mașină de sortare, braț mecanic

NOTĂ:

1 magnetice Obișnuite fraier electromagnet și există o mare diferență, pentru adsorbite pe suprafețe ar trebui să cât mai mult posibil nivel, și de adsorbție zonă nu mai puțin electromagnet, în caz contrar aceasta va afecta aspirație

2 distanța Efectivă este zero (trebuie să fie cu care se confruntă), la distanță de 1 mm în afară de toate electromagnet de aspirație este slab, fără aspirație.

3 maximă de aspirație condițiile sunt bune de adsorbție obiecte magnetice, suprafață netedă, și grosimea de aspirație suprafață este mai mare decât electromagnet este nu mai puțin decât 3 cm. În procesul de folosind o mulțime de cazuri nu poate îndeplini aceste condiții, și, prin urmare, nu poate ajunge la valoarea maximă de aspirație de electromagnet, său de aspirație este în funcție de forma obiectului este diferită și produc diferite de aspirație.

4 În tensiune nominală interval poate fi folosit pentru a media tensiune să medieze aspirație, dar nu poate depăși tensiunea nominală.

5 Electromagnet în stare de funcționare electromagnetice de conversie ar produce o anumită cantitate de căldură, energie electrică mai frecvent la temperatură mai mare, care este un fenomen normal.

Termeni de servicii de Transport

Plata acceptam Alipay, T/T, Western Union și de plăți Visa. Cu excepția Alipay, transforma taxa este de partea clientului. Vă rugăm să acorde o comanda în termen de 3 zile, și vom aranja de expediere 1-2 zile. După Serviciu Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Coin-Mart.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Feedback-ul satisfacția Dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii. Dacă aveți orice probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând, înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Personalizate, Ieftine personalizate, 70/9 uItra subțire dc Electromagnet 12V 24V Deține Electric Magmet de ridicare Electromagnetice de Fraier Non standard personalizate Circulare