Smspade plus Dimensiune Satin curea la ham, negru curea traversat-pe moale talie titularul accesoriu pentru lesbiene

62.83lei

Produs nou

In stoc

Tip De Element Jocuri Pentru Adulți
Nume De Brand smspade
Obscene Imagine No
Numărul De Model SO02016BLK
culoare Negru
Material Satin
Dimensiune one size fits all
Sugestiv Sexual No

Promovarea

Suntem fabrica pe baza de magazin on-line, și putem garanta o calitate bună. Noi bun venit orice tipuri de cooperare: de Revânzare, en-gros, magazin online de asistență și așa mai departe. Contactați-ne!

Dacă ai plăti pentru o comanda costa mai mult de $25/$35/45 dolari, veți primi un cadou drăguț pentru gratuit.

Toate elementele vor fi livrate la cumpărător s-a confirmat Coin-Mart.news adresa. Înainte de a plăti, vă rugăm să asigurați-vă că adresa se potrivește cu adresa de pe care doriți să livreze.

Elementele vor fi livrate în termen de 3 zile de afaceri pe exonerat de plata primite.

Uneori, data va fi amânată din cauza lipsei, cu toate acestea, va vom informa prin intermediul Coin-Mart.news mesaj de sistem.

Atentie: nu Suntem responsabili pentru taxe vamale sau taxe. Cu toate acestea, vom minim pentru tine.

Produsele sunt expediate prin:

China Post înregistrate (pentru cele mai multe destinații din întreaga Lume)

Notă: veți primi un număr de urmărire după confirmare de livrare, pe care le puteți utiliza pentru a urmări coletul on-line.

Parcelele ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 7 la 20 de zile lucrătoare. Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 20 sau 35 de zile lucrătoare.

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cele mai fiabile, la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim. Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de obiceiurile locale și post-servicii. Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară. Ne va fi responsabil pentru orice daune sau pierderi suportate în procesul de transport.

Vă rugăm, citiți despre această politică înainte de a returna orice produs.

Înainte de orice întoarcere să ne contactați prin mesaj de sistem sau de asistență pentru clienți de e-mail. Unele informații suplimentare vor fi solicitate de la tine pentru a oferi.

Bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială, astfel încât să putem beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 7 zile de la primirea este doar pentru reparatii.

În acest caz cumpărătorul este responsabil pentru taxele poștale. Garantam pentru fiecare client cu cea mai bună calitate și servicii.

Toate bunurile a trecut prin control strict de calitate și testare pentru a se asigura că acesta este în stare bună înainte de nava.

În mod normal, noi oferim 3 luni garantie pentru toate mărfurile, în cazul în care elementele sunt defecte, ne informeze cu 3 zile dupa ce ai primit pachetul.

Bunurile returnate trebuie să fie în starea inițială, astfel încât să putem beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri. Produsele returnate după 7 zile de la primirea este doar pentru reparatii.

Pentru a menține controlul calității facem inspecta personal pentru fiecare element înainte de expediere. Toate produsele sunt 100% noi si verificate.

Dragi cumparatori, apreciem afacerea dvs., dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv și rata detaliile tranzactiei (Detaliate Vânzător Opiniile) cu un "POZITIV 5 STELE". [Atunci când rata de transport maritim de timp parte te rog, ia de tranzit internațional în considerare.] Recunoașterea ta ne va face mai încrezători să dezvolte afaceri și să vă servească mai bine.

Dacă nu sunteți mulțumit pentru orice motiv, vă rugăm, să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă. Vom înțelege preocupările și frustrările s-ar putea avea, și va încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

Dacă aveți orice întrebări vă rugăm să e-mail sau chat-ul de pe trademanager

Lucrăm de luni.-Sat. de la 9:00 la 8:00 pm.

Vom răspunde în termen de 1 zi lucrătoare sau mai puțin. Vă rugăm să includeți numărul de articol sau numărul de ordine sau linkin toate comunicațiile.

curea de ham, plus dimensiune curea pe, cruce cablajului, Ieftine ham, De înaltă Calitate, plus dimensiune curea pe, China cruce cablajului Furnizori