E YiiYa Sex Dantela cu Spatele gol Iluzie High-low Flori Fermoar Ceai de Lungime Formale Rochii de Petrecere Plină Rochie Vintage Porm Rochie LX094

157.98lei

-32 %

233.75lei

Produs nou

In stoc

Element De Moda Iluzie
Decor Model,Aplicatii,Dantela,Flori,Drapat
Built-in Sutien Da
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Silueta High/Low
Tip De Element Rochii De Bal
Nume De Brand e yiiya
NE Dimensiune 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 16W, 18W, 20W, 22W, 24W, Dimensiuni Personalizate
Rochii De Lungime Ceai-Lungime
Imagini Reale Da
Tesatura Tip tul
Material Microfibra
Tren Nici unul
Numărul De Model LX094
Talia Naturale
Maneca Stil Rezervor
Decolteu Scoop
Ocazie Balul de absolvire

Din cauza tehnici de Măsurare, există o eroare de 1-3cm

Dimensiunea 14W este dimensiunea personalizate. Ai nevoie doar de a alege dimensiunea 14W, și lăsați un mesaj pentru a ne spune piept, talie, înălțimea corpului și tocuri de înălțime, care va fi ok. Rochia va fi livrat în 5-7 zile.Dacă dimensiunea 14W nu poate fi selectată, înseamnă că acest articol nu poate fi personalizat.

Vom accepta doar dimensiunea personalizate, culori și design poate fi personalizat

Acest element este rochia de mireasa doar, nu inclusiv fustă sau alte lucruri.

Toate pozele noi vă arătăm sunt poze reale, toate rochie sunt exact la fel ca imagine arată.

Vă rugăm să citiți mai jos cuvinte foarte foarte atent înainte de a comanda. U putea să contactați cu noi, în mod liber, dacă aveți orice întrebare cu privire de mai jos politică.

Despre Transport:

*Pentru Rusia, vânzător metoda este nava bunuri de SPRS, în general, mărfurile, în general, livrare, după expediate de 15 zile. Vom face rambursare completă la u sau de a aranja retrimite la u dacă u nu primi bunuri după expediate de 60 de zile, retrimite ot rambursare depinde de u. Pe site-ul de urmărire este www.yw56.com.cn/english/index.aspx.

*În statele UNITE ale americii, vânzător metoda este liber de transport maritim, și, în general, noi expediem prin statele UNITE ale americii POST, în general, mărfurile, în general, livrare, după expediate de 15 zile, vă rugăm să ne contactați în cazul în care u nu primi produsele în 30 de zile după expedierea mărfurilor, și Ne va face rambursarea completă a u sau aranja retrimite la u dacă u nu primi bunuri după expediate de 60 de zile, retrimite ot rambursare depinde de u. Pe site-ul de urmărire este www.usps.com

*În Brazilia, metoda este transport gratuit, în general, noi expediem prin Swenden Post, în general, mărfurile, în general, livrare, după expediate 45-60 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, dacă nu de a primi bunuri după expediate de 60 de zile, și Vom face o rambursare completă la u sau de a aranja retrimite la u dacă u nu primi bunuri după expediate de 90 de zile, retrimite ot rambursare depinde de u. Dacă u nu-mi place această metodă de transport maritim, u putea alege ceea ce u ca, u va primi prețul după u alege unul. Pe site-ul de urmărire este www.17track.net/en/.

*Pentru Belgia, Republica cehă, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia, Slovenia, Spania, Austria, Finlanda, Portgal, Canada, vânzător metoda este Olanda Post, în general, mărfurile, în general, livrare, după expediate de 15 zile, vă rugăm să ne contactați în cazul în care u nu primi produsele în 30 de zile după expedierea mărfurilor, și Ne va face rambursarea completă a u sau aranja retrimite la u dacă u nu primi bunuri după expediate de 60 de zile, retrimite ot rambursare depinde de u. Pe site-ul de urmărire este www.17track.net/en/

*Pentru alte țări, unele si de transport gratuit prin China post, unii nu este transport gratuit, u putea alege metoda de transport maritim în site-ul. bunurile, în general, livrare în 15-30 de zile, vă rugăm să ne contactați în cazul în care u nu primesc mărfurile în 45 de zile după expedierea mărfurilor, și Ne va face rambursarea completă a u sau aranja retrimite la u dacă u nu primi bunuri după expediate de 60 de zile, retrimite ot rambursare depinde de u. Pe site-ul de urmărire este www.17track.net/en/

PS: vânzător metoda lui se va schimba atunci când marfă se schimbă.

!!! Vom refuzat rambursare în cazul în care u nu ajuta clearance-ul vamale. Deci, vă rugăm să citiți atent politica de CLEARANCE-ul de mai jos. Multumesc.

Despre Tarifare

vom declara ca rochia cadou si valoarea este de 10usd. Sper că se poate face u a evita tarifare. Dar diferite țări au diferite standarde, vă rugăm să încercați pentru a afla judetul tau despre politica tarifară a cumpăra bunuri de dincolo de ocean.Și te rog ajută-clearance-ul dacă e nevoie, mersi. Ca Coin-Mart.news politica, clearance-ul este de cumpărător datoria. Vom vedea u de acord cu acest lucru, dacă ne cumpere bunuri. Multumesc.

Despre calitate

Avem multe rochii de mireasa care prețul este în jurul valorii de 30USD, 40USD. Este foarte ieftin preț și transport gratuit în multe țări. Rochii în general de greutate 1kg, de transport de marfă nu este ieftin. Și aceste rochii sunt toate realizate manual. Deci, dacă u cred că de astea ieftine preț, u nu va va dezamagi pe aceste rochie de mireasa. Dacă u vreau rafinat,portelan rochie de mireasa, vă rugăm să alegeți rochie de mireasa care prețul de peste 50USD. Multumesc.

Despre timpul de procesare

Suntem fabrica, ne face să producă pentru mulți clienți, am promisiunea de a livra bunurile în 3-5 dasy după ce vom primi plata. Dacă ur dimensiune este personalizat, rochie va fi livrat în 5-7 zile. Vă rugăm să nu mă întreba nava de mărfuri foarte curând. în general 3-5 zile. Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumim.

ceai de lungime rochii formale, flori rochie formale, porm rochie, Ieftin ceai de lungime rochii formale, De înaltă Calitate de flori rochie formale, China porm rochie de Furnizori