CJMCU-9548 TCA9548A 1-a-8 I2C 8 -mod multi-canal placă de expansiune IIC modul de dezvoltare a consiliului TCA9548

3.30lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand BINFUL
Compatibil Marca/Model Nici unul

CJMCU - 9548 TCA9548A 1-a-8 I2C 8 -mod multi-canal placă de expansiune IIC modul de dezvoltare a consiliului

Tocmai ai gasit locul perfect I2C senzor, le-a ta atunci când îți dai seama "Uh oh, acest cip are un fix I2C adresa, și din ceea ce știu despre I2C, nu poți avea Două dispozitive cu același fel pe același SDA / SCL ace! "Ți-ai ieșit din noroc? V-ar fi, dacă nu ați avea această ultra-cool CJMCU-9548 1-a-8 I2C multiplexor!

În cele din urmă, o modalitate de a obține până la 8 aceeași adresa I2C dispozitive conectat la un microcontroller - acest multiplexor acționează ca un portar, shuttling comenzile selectate set de I2C ace cu comanda ta.

Utilizarea este destul de straight-forward: multiplexor sine este pe I2C adresa 0x70 (dar poate fi ajustat de la 0x70 să 0x77) și pur și simplu scrie un singur octet cu dorit multiplexate număr de ieșire la port, și bam - orice viitor I2C pachetele Vor fi trimise la acel port. În teorie, ai putea avea 8 din aceste multiplexoare pe fiecare dintre 0x70-0x77 adrese în scopul de a controla 64 din același-I2C-a adresat-o parte.

am pus acest frumos chip pe un breakout pentru tine astfel încât să puteți folosi pe un breadboard cu condensator, si tractiuni și pulldowns pentru a face utilizarea de o clipă. Un antet este necesară și o dată sudat în puteți să conectați-l într-o Lipit cipul este foarte ușor să-l folosească cu orice nivel logic.

consiliul de administrație, consiliul module, placa de dezvoltare, Ieftine bord bord, Placa de înaltă Calitate module, China consiliului de dezvoltare Furnizori