Etmakit Utile Universal Magnetica Masina tabloul de Bord Mobil Mount Masina Stand Suport de Telefon Lipicios Car Kit Magnet Pentru GPS Titular

11.08lei

--8 %

10.32lei

Produs nou

In stoc

Are Difuzor No
Utilizarea Masina
incarcator No
Cerere pentru iphone 3G/3GS,iPhone 4,iPhone 4s,iPhone 5(am
Magnetic Da
Material Plastic
Nume De Brand Etmakit
Numărul De Model Q0802
Compatibil Marca Universal
Numele Modelului Q0802(Q

Descriere:

1. Compatibil cu smartphone-uri, pentru iPad mini, GPS și alte dispozitive.

2. Leagăn gratuit, gratuit dimensiune super-easy snap pe magnetică, sistem de montare.

3.Magic design pentru a permite monta ferm lipi pe parbrizul mașinii și asigură-te că telefonul funcționează în mod normal.

4. SuperThin Oțel Introduce Placa oferă un plus magnetic puternic attachability la munte (Acolo sunt 2 introduce plăci-una cu banda este pentru smartphone-ul doar utilizatorii și celălalt fără bandă este pentru smartphone-ul cu cazul utilizatorilor).

5. Ușor de instalat și de presă pe vehicule de parbriz.Dacă doriți să instalați pe tabloul de bord,vă rugăm să asigurați-vă că tabloul de bord este buna.

6. Introdus pe parbrizul mașinii, în cazul în care dispozitivul de control sunt ușor accesibile de către conducătorul auto.

7. Acesta nu numai că nu influențează punctul dumneavoastră de vedere în fața moduri, dar vă oferă confortul de a viziona tableta/ GPS și se răcește la aparate.

8. Culoare viața ta în mașină-puteți viziona film/TV sau asculta muzică în timp ce conduceți.

9. 2 X fel de puternic ca tradiționale suctioncups, se montează în siguranță, pe cele mai multe suprafețe texturate, inclusiv tablouri de bord auto, curbe și suprafețe în cazul în care alte monteaza failto deține; Patentat de înaltă rezistență gel lipicios ventuza este lavabil și extrem de durabil, refacerea completă aderenta si se simte la fel ca noi, după curățare cu apă și săpun moale.

10. Fără efort cu o singură mână pentru apropierea cu Rapid snap Tehnologie ~ Monta și demonta telefonul perfect și fără efort.

11. Reglabil pivotant pentru accesibilitate maximă, care permite o rotație de 360° și la 90° rotire în orice direcție.

12. Compatibilitate: Moblie Telefon pentru iPad mini, GPS, MP3, MP4.

Pachet inclusiv: 1 x Magnetic cu Suport de Telefon

Notă: din Cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

mobil mount, stand suport de telefon, Suport De Telefon, Mobile ieftine muntele, De înaltă Calitate, stand suport de telefon, China suport de telefon Furnizori