Vannego Original 5.2 inch Bateria Capacul din Spate Pentru LG G2 D800 D801 D802 D805 Spate Baterie Carcasă Cu NFC Livrare Gratuita

20.11lei

Produs nou

In stoc

design Bar
Material Plastic
Transport Livrare Gratuita
Compatibil Marca LG
Funcția Baterie Capac Spate+Logo
Principala Dimensiune A Ecranului 5.2 Inci
QC Verifica Unul Câte Unul
culoare negru/alb
Numărul De Model Pentru LG G2 D800 D801 D802 D805
Nume De Brand Vannego

Vannego Original 5.2 inch Bateria Capacul din Spate Pentru LG G2 D800 D801 D802 D805 Spate Baterie Carcasă Cu NFC Livrare Gratuita Descriere:

Tip produs:Capac baterie Spate

Potrivit model: Pentru LG G2 D800 D801 D802 D805

Pachet: 1PCSX Spate Capac Baterie Magazinul Nostru Real Foto: Despre Transport

Timpul de livrare este de aproximativ 15-45 de zile lucrătoare. poate mai mult timp pentru a ajunge unele țări. de exemplu: Brazilia. America De Sud. Africa de țări.

1. expediate în termen de 5 zile și să ofere numărul piesei.

2. În funcție de țara dumneavoastră, 15-45 zile. mai mult de 60 de zile nu a primit, va vom returna banii la tine mai întâi.

3. vă rugăm să ne contactați în avans, vom rezolva problema.

dacă vrei să știi detaliile de costurile de transport, puteți să ne contactați în orice moment.

Despre Garanție

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit. Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE. NU există EXCEPȚII! Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po.

3. Va vom returna Rambursare COMPLETĂ, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Coin-Mart.news. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. Despre Feedback-Ul

1.Fiecare feedback-ul este de încredere, sprijin. Dragoste mare.

2. dacă satisfyed cu achiziția dvs., am sincer sper să puteți să ne lăsați un feedback pozitiv.

3. dacă nu sunteți satisfyed cu achiziția dvs., vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback neutru sau negativ

4. ne va primi înapoi la tine în termen de 24 de ore pe zi de lucru, munca cu tine până când sunteți mulțumit.

carcasă baterie, bateria, înapoi locuințe, Ieftine baterie de locuințe, De înaltă Calitate baterie spate, China înapoi locuințe Furnizori