San Diego Brodate Stil Vintage Patch Insigna Emblema

33.73lei

-35 %

51.91lei

Produs nou

In stoc

USING3 broderie patch-uri en-gros
USING4 Cauciuc moale patch
Instrumente de tip Patch-uri
Caracteristică Handmade,Eco-Friendly
Numărul De Model patch-uri brodate
Stil Fier-Pe
Suport fier pe patch-uri
using1 Broderie Insigna
Technics Militare Brodate
Tip De Produs Patch-uri
Dimensiune 9.0x6.1cm

Prezentările Principale/ Cum să utilizați

Suntem fabrică. Bine ati venit dumneavoastră de proiectare, și vă mulțumesc foarte mult pentru vizita!

UTILIZĂRI:

(1).Scoate broderie patch-uri și pantaloni(haine/genti/pantofi/carte/alte ambarcațiuni), care vor fi călcate pe.Pregăti un fier de călcat

(2).Curățați partea care este de gând să fie călcate pe.Pune patch-uri pe partea dreapta.Puneți partea cu sigiliu de căldură sprijinul direct pe pantaloni.

(3).Reglați tempreture de fier pentru suiable de grade.Fier de patch-uri pe forța înapoi și înainte pentru aproximativ 15 secunde.

(4).După patch-se rece,verificați dacă acesta este fixat ferm.dacă nu,încercați din nou de mai sus în același fel. (5).Din cauza luminii și unghiul, culoarea poate un pic de diferență între produsele și fotografie, sper că te-ar putea înțelege!

(6).Livrare: transport gratuit prin China Post Air Mail, de obicei, durează 15-35 de zile pentru cele mai multe țări, ar putea dura câteva zile mai mult atunci când am strictă la vamă.

SĂ ȘTII DE-UN-UN

patch insigna, emblema brodata, patch-uri brodate insigna, Ieftine patch insigna, De înaltă Calitate, emblema brodata, China patch-uri brodate insigna Furnizori