12x15 Inch T-shirt de Căldură de Presă Aparat Digital Leagăn T-shirt Transfer de Căldură Machina T-shirt de Imprimare Mașină Sublimare Imprimare DIY

698.74lei

--39 %

503.76lei

Produs nou

In stoc

Garanție un an
Apăsați Pe Dimensiune 29*38cm
Plug Type UE Plug, Plug SUA, AU Priza, Priza UK
Imprimare față-verso No
Modul De Alimentare Cu Hârtie manual
Viteza De Imprimare 30ppm
Tip De Interfață Personalizate
Interval De Temperatură De 0 - 339 grade Fahrenheit
Utilizarea Sublimare Imprimanta
Numărul De Model RB-T101
culoare Negru
Tip t-shirt de căldură mașină de presă
Nume De Brand RONGBIN
Starea Noi
putere 1350w
Intervalul De Timp 0 - 999 secunde
Locul de Origine ZhejiangChina (Continentală)
Tensiune 220V/110V
Stil culoare
Max Dimensiune De Hârtie 38x29cm
Acceptă Imprimarea În Rețea No

12x15 Inch T-shirt de Căldură de Presă Aparat Digital Leagăn T-shirt Transfer de Căldură Machina T-shirt de Imprimare Mașină Sublimare Imprimare DIY

Cadouri gratuite, Inclusiv: 1x tricou 1x mouse pad 1x puzzle 1x telefon caz 1x sublimare banda 10x sublimare hârtie

De sarcini Numele produsului tricou de Căldură de Presă Mașină de Model Nr. RB-T101 Tensiune 220V/110V Culoare Negru Putere 1350W HZ 50/60HZ Dimensiuni Imprimare 380*290mm Timp a Sunat 0-999 Sec Temperatura Sunat 0-399 Fahrenheit Garanție de Un An Certificare CE

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Datoria taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să lăsați mesaj de cât de mult declara pentru valoare.Dacă aveți nevoie de a evita taxa.

Trademanager: cn1001585695

Telefon/WhatsApp: +8618869913358

Acceptam Alipay(ESCROW) în mod prioritar,

Dacă doriți să plătiți prin paypal,pls contactati-ne pentru a obține contul de paypal.

Dacă plata nu este primită, vă vom trimite o notificare finală. La două zile după notificare, comanda va fi anulata si produsul va fi lansat înapoi la inventar.

Trimite bunurile dumneavoastră cât mai curând posibil după ce plata dvs. a trece la verificarea Coin-Mart.news în timpul săptămânii(cu excepția weekend și de sărbători).

Vă rugăm să asigurați-vă că vă oferi corecte,precise și detaliate shippingAddress.(include :numele,numărul de telefon și adresa de utilizat pentru transport, numele de utilizator ).

Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

Garanție de un an.nu, inclusiv consumabile cilicon incalzeste.Client responsabil pentru costul de livrare s-a întâmplat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

1. Returnarea/Restituirea este acceptată în termen de 7 zile, Noi nu restituie taxa de transport de returnare, care sunt non-defecte.Vă rugăm să ne contactați pentru o adresă de retur.

2. Pentru a evita livrare pierdut, întoarce-ar trebui să fie aranjate de către registrul par avion, toate au revenit taxele de transport maritim ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

3. Vă rugăm să faceți elementul rămâne în ambalajul original, inclusiv toate accesoriile și documentația livrată împreună cu produsul. Declarațiile trebuie să fie ambalate în mod corespunzător pentru a evita deteriorarea în timpul tranzitului. Produs(e) deteriorarea în timpul tranzitului va anula garanția.

Dacă nu se potrivește pe tine, vom accepta doar nu elementele deteriorate.

Imprimare Mașină, imprimare imprimare, imprimare de transferuri de căldură, Ieftine de imprimare mașină, Imprimare de înaltă Calitate de imprimare, China de căldură de imprimare transferuri Furnizori