Fixați pe 5 Groove Pintuck Picior Cantareata,Janome,Babylock, Frate # 701-5 AA7275

4.43lei

-26 %

6.05lei

Produs nou

In stoc

Tip de cusut picior
Material Metal
Utilizarea De cusut
Nume De Brand OZXHIXU

Descriere Produs

Această listă este pentru un Brand Nou de Înaltă Calitate, Fixa Pe 5 Groove Pintuck Picior Cantareata,Janome,Babylock, Fratele Și Alte Standard Fixați Pe Mașini de Cusut Acest picior permite o precizie pintucking atunci când se face cu fir, gol, în paralel, și curbat tucks. La Pintuck Picior este conceput cu 5 caneluri și va funcționa cel mai bine cu un 2.0/80 ac dublu. Acest lucru nu este să spun că nu se pot utiliza alte lățimi de ace duble cu acest picior, dar veți avea nevoie pentru a testa cusaturi pentru a descoperi orice variante. Ce înseamnă acele numere pe ac dublu? Primul număr se referă la distanța dintre ace în milimetri, iar cel de-al doilea număr se referă la dimensiunea acului în sine.

Plata

Acceptam carduri de credit(Escrow) și t/t.

Alte payways (Western Union, MoneyGram, etc.), vă rugăm să ne contactați Transport

1. Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați preț și alte detalii cu noi.

2. Cele mai multe dintre transport gratuit este nava de CPAM sau CPAP,CPAM și CPAP nu este foarte rapid,se va lua aproximativ 15-25 de zile pentru tine.deci, dacă aveți nevoie de rapid,vă rugăm să contactați-mă.plătească mai mulți bani pentru a schimba pentru navă rapidă metodă doriți.

3. Vom livra doar la defaut adresa în alipay

4. Noi oferim CPAM,CPAP,EMS,DHL,UPS,Fedex pentru nava metoda

5. Timp de livrare:CPAM și CPAP va dura aproximativ 15-25 de zile lucrătoare de la tine.EMS,UPS,DHL,exprima de transport maritim iau, de obicei 3-7 zile lucrătoare depinde de țara livrate.În cazuri rare,strict personalizat autorizațiile va face timpul de livrare, un pic mai mult,vă rugăm să fie pacient.

Feedback-ul

1. Depindem de satisfacție al clienților noștri pentru a reuși.prin urmare,feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2. Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru,vă rugăm să ne lăsați feedback-ul activ.vă mulțumesc!

3. Contactați-ne înainte de a părăsi orice negativ de feedback-ul neutru,vom lucra cu tine pentru a slove probleme. Termeni

1. Vom verifica toate produsele înainte de expediere pentru tine.

2. Dacă elementul este defect,vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare

3. Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.

4.Noi nu suntem responsabili pentru eventualele accidente,intarzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.

5. Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

6. Vă rugăm să verificați ADRESA dvs. cu atenție atunci când procesarea comenzii.

7. Simțiți-vă liber să ne Contactați cu orice întrebare,vă vom oferi răspuns satisfăcător.

janome janome, cantareata picior, janome picior, Ieftine janome janome, De înaltă Calitate de cantareata picior, China janome picior Furnizori