Automobile Auto far Aspirator mașină de spălat Mașină de Stil Universal Aspirator de Spălat Vacuum Bottle Kit de Instrumente de Curățare 12V

114.82lei

--6 %

108.81lei

Produs nou

In stoc

Lățime Produs 1cm
Element De Lungime 1cm
Nume De Brand JMANEYES
Numele Modelului H662
Articol Greutate 0.56kg
Tip De Element aspirator
Caracteristici Speciale Masina far Aspirator mașină de spălat +Spălătorului de Parbriz
Înălțime Element 1cm
Extern De Certificare De Testare CE
Tip De Material ABS

bine ati venit la Fericit magazin NOU ASCUNS de SPĂLARE a FARURILOR , orice alte universal de spălare a farurilor faruri led lampă mașină de spălat Automobile Car far Aspirator mașină de spălat Mașină de Stil Universal Aspirator de Spălat Vacuum Bottle Kit de Instrumente de Curățare 12V conține 1 rezervor de apă cu pompă, vor fi cazați în gol a motorului(1) 2 plastice tub de 10 diametru(1) 3 electrice buton(1) 4 buton de sprijin(1) 5 conectorul pompei de cablu cu pozitive și negative(1) 6 papa suport(2) 7. quick conector tip T(1) 8 conector rapid tip I(1) 9 difuză a apei(2) 10nuts(5), apă sub presiune(2), șaiba(3), stabilirea tonillos(6) MĂSURI PENTRU CONTINUAREA PASUL 1. Găsi în cazul în care pentru a instala rezervorul din motiv gol și repara erorile de sprijin. PASUL 2. Perforați două găuri corespunzătoare de pe bara de protecție din față a vehiculului, în cazul în care difuzoarele furnizate cu kit-ul. PASUL 3. Setați comutatorul de lângă tabloul de bord în interiorul vehiculului, fixare cu cele furnizate de sprijin, cum arată foto. PASUL 4. pune tubul de legătură în primul rând pompa care este în rezervor, apoi conectați T conector(inclus în kit) pentru a separa trimite apa la dreapta și la stânga difuzor(așa cum arată în schema de asamblare). În cele din urmă a conecta tubul la ech difuzor. PASUL 5. Puterea pompei, connecto firul negru direct la masă și firul rosu pentru pozitiv de blocare, făcut înainte de întrerupătorul instalat în vehicul.

PLATA

1. dacă aveți orice probleme de plată,vă rugăm să ne contactați!

2. Dacă aveți nevoie pentru a cumpara mai multe bunuri, dar prețul nu este foarte ieftin, sau nu-l găsiți în magazinul nostru, vă rugăm să ne contactați!

TRANSPORT

1. Elementul va fi livrat în termen de 1-7 zile lucratoare .

2. Timp De Livrare:

----Prin poștă: în General 3-7 zile lucrătoare.

3. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.

4. Cumpărătorul răspunsuri (în cazul în care) toate impozitului sau a TVA-ului în orice circumstanțe.

SERVICII

1. Toate produsele au fost verificate și ambalate în stare bună înainte de expediere.

2. Toate produsele au garantie 1 an. Și mai ales o garanție de 2 ani pentru o cooperare pe termen lung prietenii .

3. dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Vă rugăm să ne contactați înainte de a da un non feedback-ul pozitiv sau litigiu. vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.

GARANȚIE

1. Va garantam ca toate produsele noastre sunt ", a declarat ca" in descrierile lor. Ne străduim pentru 100% satisfacție a clienților pe fiecare vanzare noi complet.

2. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare, astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

3. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, cele mai multe sunt răspuns în 12 ore de afaceri

DORESC SĂ FIE FERICIT CUMPĂRĂTURI . De mine ȘI DE tine

aspirator, masina de vid, auto vacuum cleaner, Ieftin aspirator, De înaltă Calitate masina de vid, China auto vacuum cleaner Furnizori