2 BUC terminat asta audio Imita dartzeel NHB108 bord amplificator

379.03lei

-5 %

398.98lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand GZbotolave
Pachet Da
Tip Acasă Amplificator
Putere Maximă Per Canal 50W
Canale 2 (2.0)

Circuit simplu vocea originală ,acest lucru este un consens de cel mai entuziaști,conceptul de design de elvețian dartzeel este așa. Cele mai multe dintre muzica colecționar doriți să-l copiați ,și au găsit că circuitul nu este instabilă ,dar în cele din urmă se compara cu originalul ,și a aflat că există o mai mare SuperCapacitor a fost înființat în amplificarea circuitului ,și ar deveni mai stabil . Acest amplificator de bord este imitat conform cu originalul diagrama schematică

Aici este o diagramă schematică

Amplificarea PCB dimensiune:80*115mm thickness1.5mm

poate produsul real primiți nu este diferit de imagine,pentru că ne-am îmbunătățit acum ,vom folosi si.emens și pana.sonic și fa.la capacitate

Aici este original pcb foto, astfel încât să puteți compara cu Semn-off instrucțiuni

Vă rog deschideți-vă de colete și de a verifica mărfurile .Bunurile dumneavoastră în ambalaj poate a fost deteriorat în timpul transportului sau în timpul procesul de descărcare sau de alte motive, chiar și starea externă de ambalare este ok. Puteți de contact cu clientul și de a refuza transportul, dacă veți găsi mărfurile au unele daune sau diferite față de cele descrise pe pagina web. În caz contrar noi nu va fi responsabil pentru daune după ce vă conectați pentru colet.

Clienții internaționali - vă Rugăm să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport. Aceste taxe sunt cumpărător\\ \ 's de responsabilitate.

Vă rugăm să verificați cu tara\\ \ 's de biroul vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul up - nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.

Vă rugăm să păstrați legătura cu compania de transport maritim după plasarea comenzilor,dacă parcelele au întors în China,din cauza companiei de transport maritim nu ar putea contacta cu succes ,sau livra colete pentru tine, fără succes ,costul de transport nu vor fi returnate la tine.pentru compania de transport maritim a castigat\'t ne întoarce de transport maritim de plată,vă rugăm să înțelegeți pentru acest lucru.

amplificator de bord, amplificator audio, bord amplificator, Ieftin amplificator de bord, Amplificator de înaltă Calitate audio, China bord amplificator Furnizori