220mm 400W vid tub cu halogen electric pentru căldură / direcționale,încălzire aparat de încălzire cu infraroșu element,radiații IR tub de cuarț

116.87lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model IR220
Tip Alte

Un tub de cuarț lampă infraroșu este dublă față de tungsten strat de cuarț lampă sursă de lumină cu mare putere de pornire. Sursa de lumină este o tungsten cu halogen lampa de serie.Sursa de lumină poate preveni întunecat bec,și pentru a preveni utilizarea de infraroșu în recesiune. Beneficii în aplicații industriale este eficient, sensibil pentru controlul puterii, compact și ușor. În funcție de diferite tipuri, lumina de poziție poate nivelul sau orice poziție. IR infraroșu lampă este un fel de echipamente industriale folosite în infraroșu de încălzire și uscare a originalului. Curat cu se încălzește rapid, proces de încălzire, viață lungă lumină caracteristicile. Acesta este utilizat pe scară largă în prelucrare de plastic, imprimare, copiere, cuptor, cuptor tunel cu infraroșu, vopsea auto lampă industrie.

volt:220V

putere :400W

lungime(L):220 mm

Special reamintesc:pentru că acest produs este fragil,suntem foarte dificil de a garanta transportul.vă sugerăm să cumpere mai puține. Dacă vrei să suporte riscul de transport, vă rugăm să ne informeze inainte de a comanda,vom percepe 50% din prima de asigurare.

feedback-ul

Stimate cumpărător, satisfactia clientului este foarte importanta pentru noi.

Și dacă sunteți mulțumit cu obiectele, vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi.

Și dacă nu sunteți mulțumit cu ea, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ,doar adevărul ne va rezolva orice probleme ,vă rugăm să ne schimbe, să crească cu tine ,am nevoie de ajutorul tău .Multumesc din nou!

Prietenos de comunicare poate rezolva toate problemele!

~ ^ ^ ~

Vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră și vă urez bun venit din nou !!

incalzitor electric, încălzire încălzire, încălzitoare infraroșu, Ieftin incalzitor electric, De înaltă Calitate de de încălzire încălzire, China încălzitoare infraroșu Furnizori