6CH RC Simulator de Zbor Real Elicopter 3D avion MultiCopter Quad Simulator JTL-0904A Model 1/ Modelul 2 Cu CD Disc

80.12lei

Produs nou

In stoc

RC Piese si Acc Conectori/Cabluri
Upgrade Componente/Accesorii SIMULATOR
Material Metal
Utilizarea Vehicule Și Jucării Control De La Distanță
culoare model 1, model 2
Parametrii tehnici Valoarea 8
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Patru-wheel-Drive Atribute SIMULATOR
Tip Alte
Instrument De Consumabile radio
Pentru Un Tip De Vehicul Avioane
Control De La Distanță Periferice/Dispozitive SIMULATOR
Numărul De Model 6ch 0904A

g4.5-g7 sau reflex XTR Descriere 1. Baterie gratuit,Conectați Control USB la PC, atunci se poate lucra 2. Suport Zbor Real, G2, G3, G3.5,g4G5G7 Reflex XTR5.0, Aero Fly Profesionale Deluxe Phoenix RC2.5-5.0, FMS 3. Alimentare cu atât Mode1 și Mode2 4.Pachet:1x 6CH XTR Simulator de Zbor, 1x CD au mai mult o parte. va rog sa ma contactati ..

mai multe informații.vă rugăm să contactați-mă .

Plata:

1. utiliza cardul de credit plătesc pe Alibaba, utilizați serviciul de Escrow

Vă rugăm să trimiteți e-mail sau manager de comerț (cn110165310) să ne contactați.

livrare:

1 Dacă transportul este transport gratuit prin china post air mail sau hk e-mail, în cazul în care pachetul de greutate este mai mult de 2kg sau dimensiunea pachetului este mai mare decât 90CM, vom folosi EMS, etc sau Navă cu două colete sau mai multe colete prin China post air mail.

2 Instrucțiuni:greutatea și dimensiunile sunt marcate în pachetul de detalii nu este real, mărimea și greutatea mărfurilor, dacă aveți nevoie să știți greutatea reală și dimensiunea, trebuie doar să ne contactați.

3 timp de Livrare:

1) Transport țările dezvoltate este de aproximativ 7-45 zile

2) de la Distanță țări este de aproximativ 2-8 săptămâni

Tara

Timpul De Livrare

Zile lucrătoare (nu inclusiv sarbatori)

6-10

11-15

16-20

21-25

26-30

31-40

Zile lucrătoare+ sambata+duminica

8-14

15-21

22-28

29-35

36-42

43-56

Statele UNITE ale americii, marea BRITANIE, Australia, Franța, Germania, Canada, Spania

Rata(sosit timpul)

9.9%

43.2%

34.1%

11.4%

1.4%

0.00%

Italia,Brazilia Și Alte Țări

Rata(sosit timpul)

0.00%

10.2%

18.2%

32.3%

35.8%

3.50%

Federația Rusă

Rata(sosit timpul)

1.00%

5.2%

18.2%

20.3%

40.8%

15.5%

Dacă nu aveți răbdare să așteptați atât de mult timp,vă rugăm să cumpere element în țara dumneavoastră sau să plătească mai mulți bani pentru transport rapid!

După ce vânzătorul a efectua aceste angajamente,cumpărătorul avea obligația de a lăsa la vânzător un feedback pozitiv!

4.Dacă cumpărătorul doriți să utilizați mai rapid metoda de transport maritim, cum ar fi EMS, DHL, etc, vă rugăm să comunice cu noi despre creșterea transport.

5. Instrucțiuni:timpul De expediere este depinde cumpărătorului de vămuire timp sau de Forță Majoră. Dacă cumpărătorul nu primește mărfurile într-o lungă perioadă de timp, sperăm cumpărătorul poate contacta vamale sau oficiul poștal local, în scopul de a obține bunuri în curând.

După-vânzare de servicii:

Vom verifica calitatea mărfurilor înainte de expediere. Dacă există unele probleme neașteptate întâmpla, sperăm să rezolve problemele cu cumpărătorul în prietenos și pașnic moduri, după cum urmează:

1 Dacă este o problemă de calitate, cumpărătorul poate depune susțin în termen de 15zile de la primirea mărfurilor, cumpărătorul trebuie să furnizeze fotografii sau clipuri video și alte dovezi pentru vânzător pentru a identifica.

2-a făcut Om deteriorat, cumpărătorii își asume întreaga responsabilitate.

3 Produs de calitate program de procesare:

1) cumpărătorului de a returna bunurile noi și responsabil pentru costurile de returnare; după ce vom primi marfa ,va vom trimite un produs nou la cumpărător și să plătească pentru a retrimite costul de transport maritim.

2) Dacă mărfurile (prețul total, inclusiv de transport maritim este mai mică decât 10USD) are probleme de calitate, vom retrimite un produs nou cumpărător în următoarea ordine; dacă cumpărătorul nu intenționează să facă o nouă ordine în apropiere de termen, cumpărătorul poate plăti retrimite costul de transport maritim și cere pentru a retrimite un produs nou.

Fiscale

1.Plata impozitului este de datoria fiecărui cetățean, cumpărătorul trebuie să responsabil pentru toate taxele. Datorită fiscal, cumpărătorul refuză de a primi bunuri, cumpărătorul trebuie să Responsabilă pentru transportul de marfă și acasă.

2.În cazul în care cumpărătorul au cereri speciale privind valoarea în vamă și numele elementului, vă rugăm să faceți o confirmare in prealabil cu vanzatorul!Dacă nu,valoarea în vamă și numele sunt supuse vânzătorul,și cumpărătorul este responsabil pentru taxe vamale!

reală de zbor, simulator de zbor real, rc simulator de zbor, Ieftin zbor real, De înaltă Calitate reală simulator de zbor, China rc simulator de zbor Furnizori