M3 M4 M5 M6 ȘURUB de PLASTIC Transparent Cross Recessed Suruburi Cap Rotund Pachet 1000

132.99lei

Produs nou

In stoc

Unitate De Stil Phillips
Material PC plastic
culoare Transparent
Nume De Brand iMJIND
Dimensiune M3, M4, M5, M6
DIY Consumabile Electrice
Șurub Tip Șuruburi Pentru Mașini
Pachet 1000Pcs si mai Sus
Numărul De Model M3 M4 M5 M6
Lungime 3mm, 4mm, 6mm, 8mm, 10mm, 12mm, 15mm, 18mm, 20mm
Capul Stil Runda

M3 M4 M5 M6 ȘURUB de PLASTIC Transparent Cross Recessed Suruburi Cap Rotund

Pls vă rugăm să rețineți: aceasta este 1000pcs/lot. Dacă doriți să cumpărați alte dimensiuni care produsele nu se află în magazinul meu pls contactati-ne,vom răspunde în termen de 6h de Livrare: produsele vor fi trimise la adresa ta. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă. Feedback-ul: Ne exprimam oferi produse de calitate și cele mai bune servicii, astfel încât, dacă sunteți mulțumit cu noi, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv, satisfacția clienților și de susținere este de cele mai bune noastre de a reveni Dacă există ceva care nu sunteți mulțumit cu punctul nostru, vă rugăm să ne anunțați astfel încât să putem ajuta la rezolvarea problemelor. Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ. Vă mulțumesc foarte mult. Jiashan ShunHeng fixare Co.,Ltd. este situat în Orașul Jiaxing si este specializata in productia de masini de spalat, de primăvară nuci, nuci,bolțuri și multe alte tipuri de elemente de fixare. Cu o echipa experimentata si profesionista, ne-am exportat produsele noastre în multe țări și regiuni din întreaga lume, în special în Asia de Sud-est, Europa de Est, Africa, Orientul Mijlociu, statele UNITE ale americii,Rusia,și așa mai departe.

Noi bun venit clienții, asociații de afaceri și prieteni din toate părțile lumii să ne contactați și să caute cooperarea pentru beneficii reciproce.

șurub scară, șurub negru, șurub caietul de sarcini, Șurub zboruri ieftine scară, De înaltă Calitate șurub negru, China șurub caietul de sarcini Furnizori