Chashma Ochelari Titan Ultra usoara Rame Optice Rama Ochelari pentru Barbati Jumătate Rim Ochelari de vedere

96.08lei

-20 %

120.10lei

Produs nou

In stoc

Tip Cadru Jumătate Cadru
Cadru De Greutate 12g
Model Tip Solid
culoare Negru Maro Gri Argintiu
Cadru De Măsurare 53-18-140 (lentile latime - pod-templu)
Numărul De Model T8906S
Material Titan Pur
Stil Moda
Folosit Pentru Optice Rama De Ochelari
Element nume Titan Ochelari Ultra Greutate de Lumină Optice Cadru pentru Bărbați Jumătate Rim
Gen De sex masculin
Accesorii Ochelari Rame
Material Cadru Titan
calitate Super
Nume De Brand Chashma
Tip De Element Accesorii Ochelari

FQA pentru Lentile cu Prescriptie

1. Poti face Ochelari în funcție de baza de Prescriptie medicala mea?

Suntem Profesional de Ochelari de vedere Furnizor, vom coopera cu o mulțime de Cadru și Lentile de Fabrici și, de asemenea, putem personaliza orice tip de Lentile de conformitate la cerința cumpărătorului.

2. Ce informații trebuie să furnizez?

Avem nevoie de Dreapta și ochiul stang SPH, Cilindru, Axa, ADĂUGA și PD. (unii oameni nu au cilindri, axa sau adăugați, apoi trebuie doar să ofere SPH și PD).

Reteta de exemplu:

3. Ce e PD sau Cum pot să-mi măsor PD (Elev Distanta) ?

Femeile standard PD este de 62 mm, Oamenii standard PD este de 64 mm, vă rugăm să măsoare cât de imagine. Incearca de 3 ori și a vedea valoarea medie.

4. Cât de mult trebuie să mă plătești pentru Ochelari?

Rama + Lentile = Costul Total, Lentile de tăiere și asamblare este gratuit. Lentile de cost va fi depinde de baza de prescriptie medicala. Toate lentilele pretul este pentru 1 pereche (2 bucati)

5. Cum pot selecta Lentile ca pe baza de Prescriptie medicala mea?

Vă rugăm să furnizați dvs. baza de prescriptie medicala, va vom oferi cele mai bune sfaturi în conformitate cu Cadrul și baza de Prescriptie medicala.

6. Pot cumpăra Lentile separat?

Da, puteți.

7. Atunci când va fi livrat gata de Ochelari?

Ne va livra în termen de 3-4 zile pentru condiții normale de ochelari baza de prescriptie medicala.

Pentru baza de prescriptie medicala speciala lentile ( pentru exmaple: Mare Cilindru, Lentile Progresive, Progresivă Fotocromatică , Indice Ridicat Lentile Fotocromice....) este nevoie de aproximativ 4 - 10 zile lucrătoare.

8. Garanție De Calitate.

Vom testa fiecare ochelari baza de prescriptie medicala înainte de expediere pentru a se asigura că fiecare pahare este corectă.

Atunci când vă simțiți baza de prescriptie medicala este greșit, atunci vă rugăm să contactați cu noi, vom verifica datele de partea noastră ( ne va ține 3 ani pentru fiecare ochelari baza de prescriptie medicala ).

când ne-am confirmat baza de prescriptie medicala au nici o problema la partea noastră, atunci vă rugăm să verificați baza de prescriptie medicala la partea ta, și de testare de ochelari din magazin de optică.

va vom returna dacă am făcut greșit lentile, sau te întorci ochelari de post, vom face ochelari noi pentru tine , și vom plăti costul de transport maritim.

Unii oameni nu se simt bine dacă nu au folosit lentile progresive înainte, este nevoie de aproximativ 7 zile pentru a fi utilizate de acesta.

Pui Aici pentru a Cumpara Lentile

rama ochelari pentru barbati, rama de ochelari, rama optica, Cadru ieftin ochelari pentru barbati, Cadru de înaltă Calitate ochelari, China cadru optic Furnizori