12 buc Made in Japan 0,02 mm super subțire ca nu purta prezervativ SAGAMI ORIGINAL NU de Cauciuc Polyurethan M dimensiune 170mm sex

72.54lei

-4 %

75.77lei

Produs nou

In stoc

Dimensiune SAGAMI 170MM*36MM
Material Polyurethan
Numărul De Model M 170MM*36MM
Tip De Element Prezervative
Prezervativ grosime Slim

Fabricat în Japonia 0,02 mm

super subțire ca nu port

Condiții: De Brand Nou. Sigilate & Nedeschis și Nedeteriorat Element.

Brand: Sagami Original 0.02 mm de Fericire

Fabricarea: SAGAMI ( Element de Origine : JAPONIA )

Produs Dimensiune: ( Lungime X Diametru): 170 mm × 36mm

Continut: 12

bucati ( 6 buc x 2 bucăți 12 bucăți x 1 pachet )

Dispozitiv Medical Permisiunea Număr: 14500BZZ00151000

Pachet 1: 1 cutie(12 buc/cutie)

Pachet 2: 2 cutie(6 bucati/cutie)

Prezervativul nu este un cauciuc. Sagami Original 0.02. Mai degrabă decât convenționale de cauciuc pentru realizarea grosimii extrem de biocompatibile materiale poliuretanice prezervativ 0,02 mm. * Sagami Cauciuc de măsurare. Nu există nici un cauciuc miros ciudat. Excelenta conductivitate termică, spune căldura pielii instantaneu. Deoarece suprafața este netedă, eu vă va oferi o senzație naturală. Este de asemenea recomandat pentru cei cauciuc natural alergie. Diametru 36 mm, lungime 170mm.

Nici un Miros de Cauciuc ! Nu vă faceți griji necesare împotriva Cauciuc Alergie !

Normal Cauciuc Prezervativul are un Miros de un unic de cauciuc, dar Sagami Original 002 Material este 100% Polyurethan, Atât de mult mai Puternic și mai Sigur decât Rubbr și Nici Miros.

La Distrugerea Test de Presiune, Sagami Original 002 făcut în Polyurethan este mai mult de 3-5 ori mai Puternic decât în mod Normal Cauciuc Prezervativ.

Sagami Original Ambalaje Individuale numit "Blister" este ușor de a deschide. Ferm protejează produsul, și nu doare produs la data de desigilare.

Curat și sanitare, conține, de asemenea, o multime de lubrifiant. În plus, pentru deschiderea de sus (fata) a devenit o femeie de o parte, acesta poate fi instalat direct doar după scoaterea din "Blister".

Sagami original 002 ar fi:

1) Sa Simti Caldura Partenerului parte de Delicat Pielea instantaneu precum și senzația de Iesire Organismul în Sine

2) Vă permite Să Instalați cu Ușurință din cauza unei Anumite Metode de Ambalare și Gel Special.

3) Să-Atât Tu cât și Partenerul să Ia în Final Bucuria ( Fericirea ) Împreună

Utilizator Voci:

Un sfat pentru oricine care este interesat în aceste prezervative: acestea sunt cele mai bune prezervative am încercat, și am încercat o mulțime.

Aceasta este singura prezervativ unde am mai mult de o dată a crezut că a căzut pentru a realiza că nu a fost atât de subțire, încât simțeam că nu ai nimic împotriva. Acestea sunt singurele prezervative care nu deranja pe. Să zicem că poate fi foarte periculos dacă vii cu scuze pentru a nu pune pe pălăria pentru că nu-mi place simt. Da, aceste prezervative poate fi scump, dar ia în considerare cu capul: nu te va deranja, de a le pune pe, și ai putea fi de economisire-vă facturile mari de la o boala/timpul sarcinii.

Acum la alte persoane care au analizat acest produs: sunt toate starurile porno??! Am să vă spun dimensiunea mea pentru a pune lucrurile in perspectiva: sunt aproape de 7" cu peste medie circumferinta. Sunt fel de mare. Mari prezervative mi se potrivesc foarte bine. La naiba, eu port normal cei de acum, și, deși lungimea este un pic mai scurt, acestea sunt mai ușor de purtat și se potrivesc confortabil. Mi-ar lua alți recenzenți opinii cu un bob de sare, ca am avut zero probleme de astea.

*************************************************************

Omule, tu abia le simt... ca nu e nimic acolo... singurul fel de bolnav cumpere fiului Ei sunt puternici, și de transfer de căldură astfel încât să simți lucrurile bune în loc de o bucată de latex... Cumpara-le... ele sunt un pic mai scumpe, dar merita pretul...

*************************************************************

Minunată bucurie! Cel mai subtire prezervativ pe piață (deși am auzit de evaziv 0,01 mm, dar nu poate găsi)! Nu pot rave suficient despre acest lucru, deoarece este _really_ cel mai apropiat vei ajunge să nu mai folosea nimeni. Vă pot spune că pe ei, dar sensibilitatea este atât de ridicol a crescut în comparație cu prezervative mai groase, care nu te va deranja asta :)

Utilizați lubrifiant dacă începeți să vă simțiți frecare, dificultăți de penetrare sau ca. Serios. Puteți arde literalmente prin prezervativ prin frecare fără ea. Că aceste prezervative sunt atât de subțire, poate fi dificil să-i spun că ai făcut așa...

Dacă tu a alerga pe mai gros sau mai mult partea asta n-o să ți se potrivească. Alții au spus acest lucru, dar am de gând să clarifice: daca ai peste 2" în circumferinta acest lucru va fi o senzație de întindere în sensul că va fi dificil de a obține chiar și cu prezervativ, și deplasa vârful rezervor. Am citit ca aceste prezervative sunt ~1.4" circumferinta, dar până la 2", te vei integra fără probleme majore. Încercați cea mai mare valoare dacă nu lucreze pentru tine.

sex lenjerie de corp pentru bărbați, sex piele, sex lubrifiant, Sex ieftin lenjerie de corp pentru bărbați, De înaltă Calitate, sex piele, China sex Furnizori de lubrifianți