Vânzare fierbinte 100 buc/lot 80g A4 hârtie kraft copie de înaltă calitate hârtie kraft hârtie de ambalaj hartie manuala

69.52lei

-24 %

92.69lei

Produs nou

In stoc

Dimensiune A4
Cantitate Pachet 1-500 Foi
Numărul De Model 001
Tip copie de hârtie
Greutate 80g

Sfaturi:

1. Pretul este pentru 1 set, și există 100buc într-un set.

2. Dimensiune: A4 80g 210*297mm

Producția detaliu

Nume produs: vânzare Fierbinte 100buc/lot 80g A4 hârtie kraft copie de înaltă calitate hârtie kraft hârtie de ambalaj hartie manuala

Material: naturale importate de hârtie

Dimensiune produs: A4 80g 210*297mm

Net greutate: aproximativ 480g/100buc

Caracteristici:

- puternic flexibil

- dur etanșe -- pauză mare de rezistență

-- rezista mai mare tensiune

-- scăzut translucid, pentru a evita petele și gemuri

-- copiere color imprimare laser color, color inkjet imprimare

utilizare: personalizate de hârtie de luare, hand-made din hârtie, documentele financiare obligatorii de acoperire, vopsire, imprimare, caligrafie, îmbrăcăminte efectuarea de tăiere, ambalare, licitație acoperă și așa mai departe.

Pachetul inclus: 100buc* multifuncțional hârtie kraft

Memento: hârtie Kraft de culoare datorită producției din fiecare lot, astfel încât diferite lot kraft acte poate exista un pic diferit, și este normal.

De ce este grosimea hârtiei este g (g) ?

Hârtie unități sunt g (g) la greutatea de un metru pătrat de hârtie ca o măsură concretă de grosimea foii. De exemplu: copie regulat hârtie 80g (comună birou hârtie simplă albă este în general de 80 de grame), este egală cu greutatea unui metru pătrat de hârtie pentru copiere este de 80g, iar grosimea tablei este specific 80g. Foaie A4 sau un pachet de hârtie A4 greutate nu este de 80g.

Livrare:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport. Vom trimite articole în termen de 7 zile lucrătoare după ce plata dvs. este finalizată.

Noi nu unrantee timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră. Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare. Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Se întoarce:

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi clienții noștri cel mai bun pe care putem.

Va vom returna dacă vă întoarceți elemente în termen de 15 zile de la primirea elementelor pentru orice motiv. Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale. În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Garanție Și Întreținere:

Oferim înlocuirea gratuită de 1 lună. Cumpărătorii pot solicita pentru o înlocuire în termen de 15 zile de la primirea produsului. Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur.

Oferim, de asemenea, întreținere de 12 luni (cu excepția pentru daunele cauzate de factori umani ). Cumpărătorul trebuie să returneze produsul în condiții inițiale pentru noi și ar trebui să suporte costurile de transport pentru retur. Dacă orice parte este necesar să fie înlocuit, cumpărătorul ar trebui să plătească, de asemenea, pentru costurile de părți să fie înlocuit.

Înainte de a returna produsele, vă rugăm să confirmați adresa de returnare și metoda de logistică cu noi. Dupa ce da elementele la compania de logistică, vă rugăm să ne trimiteți numărul de urmărire. De indata ce vom primi elementele, vom repara sau le schimb URGENT.

Feedback-ul:

Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi. Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ. Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

startIsvModuleWrap8630

endIsvModuleWrap8630

startIsvModuleWrap8644

endIsvModuleWrap8644

copie de hârtie, hârtie lucrate manual, hartie a4 80g, Copie ieftină hârtie, Hârtie de înaltă Calitate, lucrate manual, China hartie a4 80g Furnizori