16pin obd2 obd2 obd 2 16pin conectorul de diagnosticare cablu

20.11lei

Produs nou

In stoc

Element De Lungime 20inch
Extern De Certificare De Testare CE
Numele Modelului cablu obd 16 pini la 16pin
Garanție un an
Versiune Software cele mai noi
Tensiune 12v
Lățime Produs 20inch
culoare Negru
Caracteristici Speciale lan
Tip De Element Diagnosticare auto Cabluri și Conectori
Versiune Hardware cele mai noi
Electronice Da
putere 5w
Tip De Material Plastic
Nume De Brand RCOBD
Înălțime Element 20inch
Articol Greutate 0.4kg

cablu obd 16 pini la 16pin vă Rugăm să rețineți: dacă țara dvs. din Rusia,Brazilia,Argentina și Ucraina ,vă Rugăm să alegeți EMS. Transport

1-2 zile lucrătoare pentru procesarea comenzii după ce a primit plata.

Timpul de expediere este de aproximativ 2 până la 5 zile prin UPS, DHL si EMS,de 15-30 zile prin HK POST de AER la nivel Mondial. Pista Nu va dat la client după ce bunurile este de a trimite. Dacă aveți orice cerere pentru declarația de valoare sau descriere, vă rugăm să ne informați.

Noi nu va purta responsabilitatea pentru eșua livrare pentru că receptorul nu este la adresa, și apoi nu a putut semna factura de transport maritim

Notă: sperăm că ajunge la timp, dar din moment ce aceasta este o organizație internațională de livrare, timpul de livrare va fi extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe. Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Politica De Retur:

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția .vă rugăm să ne contactați rapid, am putea face schimb cu tine,dar cumpărători este responsabil pentru returnarea transportul cost în termen de 10 zile

Dacă aveți orice element proplem, doar ne e-mail rapid, vom face noastre cele mai bune pentru slove în 24 de ore, vă rugăm să nu lăsați feedback-ul rău înainte de a ne contacta, nu este cel mai bun mod de a slove proplem. vă mulțumesc!

Dacă doriți mai multe elemente ne pot da un discout,vă mulțumesc!

Preț de listă include valoarea bunurilor, costurile de ambalare, și taxele de export, Aceasta nu include internațional de import.

Garantie : un an

pachetul va fi trimis prin cel mai rapid și mai ieftin DHL.

Elemente vor fi verificate cu atenție înainte de a trimis.

Vom folosi bule de aer pentru a încheia elemente cu atenție.

Despre probleme vamale și Fiscale :

1. avem profesionist companie de transport maritim și nu există nici o nici nu a reușit vamale înainte de experiență. (Avem metode speciale pentru a trimite împreună aceste autocolante pentru a evita probleme vamale)

2. Întotdeauna ne declarăm de mai jos USD$100 pentru a salva de impozitare. Vă rugăm să ne lăsați un mesaj dacă aveți cereri speciale pentru valoarea declarată.

16pin obd2, conectorul de diagnosticare, obd2 obd, Ieftine 16pin obd2, De înaltă Calitate conectorul de diagnosticare, China obd2 obd Furnizori