Pentru SONY CCD HD audi portbagaj comutator mâner camera wireless sârmă pentru Audi A6L/Q7/A4/A3 A8L masina din Spate vedere aparat de fotografiat viziune de noapte

122.92lei

--2 %

120.90lei

Produs nou

In stoc

Lungimea de Cablu Video 6M
Locul de Origine China (Continentală)
Tip De Material ABS
Fir sau Wireless Fir,Wireless
Fir/wireless au opțiuni
Tip De Element Asistență De Parcare
Dimensiune baza noastră imagine
Sistem TV NTSC/PAL(NTSC este default)
Nume De Brand HUIMU
Tensiune 12V
Tipul De Alarmă Vehicul De Rezervă Camere Video,Accesorii
Viziune de noapte Da
Rezistent la apa Da
Senzor pentru SONY CCD
Shell Material Plastic
Material Lentile Sticla

7colors 360 universal aparat de fotografiat

Fata|Lateral|Spate

46% din vânzări Video Auto Senzor de Parcare Inversă Backup Radar Asista Auto parcare afisaj Digital radar Pentru DVD TFT 15% off de vânzare

4 camere cutie de control cu card TF patru video înregistrate d patru DVR

25% din vânzări

(Vă rugăm să Rețineți: din cauza la produsele companiei noastre sunt în mod constant actualizarea, atunci când chip-ul de upgrade, linie de ghidare poate fi un pic diferit ,nu avem speciale observa ,vom actualiza rapid descriere fel ca produsul modernizate . desigur ,cumpărătorul poate contacta cu vânzătorul și a obține un nou mesaj înainte de a cumpăra. .)

Masina speciala retrovizoare reverse Camera de rezervă pentru

Portbagaj mâner 2011 Audi A6L 2011-201212 Audi Q7 2011-2012 A3 2012-2013A8L de asistență la parcare

În diferite țări, mașină de modele pot fi diferențiate

Vă rugăm să verificați portbagaj mâner dimensiunea poziție înainte de a cumpăra ,vă mulțumim. Poate câteva din țară masina sunt diferite.

Notă:pentru Sony CCD camera este cel mai bun aparat de fotografiat ( în întuneric de noapte ,pentru a afișa imaginea aproape nici un zgomot,și partea din spate a arătat efectul este foarte frumos)

Cablul de mai jos (6m cablu AV ca default)

(este implicit)

Dacă aveți nevoie ,trebuie să lăsați un mesaj pentru noi ,numai poate fi trimis din China ,nu se Poate selecta pentru limba rusă și SUA transport)

pentru Transmițător fără fir receptor arătat

1,atunci când vă conectați normal monitor 4.3 /5" ,DVD wihtout trigg er linie ,vă rugăm să selectați această

2,atunci când vă conectați GPS portabil pentru ,mufa este de 2.5 mm

NOTĂ IMPORTANTĂ: dacă vă va conecta 7" monitor sau DVd-ul cu inversarea declanșa linie.vă rugăm să aveți pentru a cumpăra wireless recei ver cu trigger line,și vă rog să

e-lea linia albastră este ACC inversarea linie de prioritate

Conexiune:

Probleme comune și soluții( Amabilitate răspunde la întrebări:)

( 1) Poate acest aparat foto instala pe r earview oglindă recorder ?

Nu, nu poate ,de Obicei, se poate conecta monitor TFT, oglindă monitor,RCA DVD ,dar nu pot să suport orice Driver recorder .

(2) camera Poate se potrivesc pe masina mea ?

În diferite țări, mașină de modele pot fi diferențiate vă Rugăm să verificați de înmatriculare auto capacul de lumină sau portbagaj de dimensiuni mână înainte de a cumpăra ,vă mulțumim.Poate câteva din țară foto sunt diferite.

(3)Face camera de la linia de referință?

acolo este linie de referință ca implicit pentru camera din spate

(4)Despre linia video, este AV sau AVIN(2.5 mm) pentru portabil?

AV este implicită,dacă aveți nevoie de AVIN ,vă rugăm să lăsați un mesaj urmați comanda(mesaj sprijini doar Transportul din China ).

(5) .Ce imagine a avut loc bruiaj, splash screen, interferențe,instabilă, de culoare alb-Negru, atunci când sunt de mers înapoi?

1) imaginea devine alb-negru și color doar pentru a cumpăra un TV greșit sistem. Acest aparat foto încorporat în sistemul NTSC ca implicit,

dacă monitorul este sistem PAL, va fi arătat bruiaj , de culoare alb-Negru.

Soluție:

o. Vă rugăm să setați GPS-ul sistem TV ca automat în primul rând atunci când se utilizează, apoi a vedea dacă acesta încă poate seta sistemul.

Pentru că sunt mulți monitor cu sistem 2 în piață, se poate seta. Dar unele vechi de tip GPS nu se poate seta. Deci, vă rog, alegeți sistemul potrivit pentru a se potrivi aparat de fotografiat.

b. Vă rugăm să verificați dreptul de conexiune prin cablu de instalare.

c. Dacă soluțiile de mai sus încă nu pot face, vă rugăm să cereți locale masina profesionala a personalului de ajutor.

2) T a imaginii a avut loc bruiaj, splash screen , instabil, doar pentru că

tensiunea este mai mică decât ne sugerează.

Soluție:

Alt loc și folosind-situația se va avut loc unele din mașină, tensiunea de ieșire este diferită. Masina de mers înapoi nu este alimentat cu curent continuu,

se va adăuga un Impuls de semnal să deranjeze , asa ca va instabil .Deci, vă sugerăm să aveți nevoie de a verifica tensiunea fie ca 12V,sau vă rugăm să adăugați o întârziere de utilizat.

(6)mașina noastră avea video si cablu de alimentare,Puteți să-l folosească atunci când am cumpărat acest aparat foto?

Da, se poate, suport RCA plug. Dar vă sugerăm să nu folosiți youself cablu, pentru că linia poate fi îmbătrânire și definit diferit .

7 .Cum să instalați?

o. Pentru camera universal, se instalează prin 2 șuruburi și b ackrest sau .se poate repara aproape de locația l icense p târziu am reptului .

b. Pentru dedicat camerei , se instalează în l icense p târziu am reptului direct. Vă sugerăm să instalați aparatul de fotografiat profesionale c ar modificare și frumusețe, magazin Toate jetoanele descrierea de mai jos de mai jos camera CCD imaginea CCD camera este mare, clar, de calitate mai bună decât cele Colorate CMOS andCMD

camera din spate wireless, wireless vedere din spate, cameră retrovizoare wireless, Ieftin aparat de fotografiat din spate wireless, De înaltă Calitate fără fir vedere din spate, China retrovizoare aparat de fotografiat fără fir Furnizori