Multicolor 600D Nylon Ajustabil Axila Toc de Pistol de Paintball Tragere joc de Război Tactic de Luptă Orizontală Umăr Geanta cu arme

53.12lei

--7 %

49.89lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand CQC
Material Nailon
Numărul De Model 600D Nylon Ajustabil Axila Toc de Pistol de Paintball saci

Multicolor 600D Nylon Ajustabil Axila Toc de Pistol de Paintball Tragere joc de Război Tactic de Luptă Orizontală Umăr Geanta cu arme

Toc cu captuseala moale pentru a proteja armele

Puteți schimba husa si toc de la stânga la dreapta, dacă este nevoie

Are curele pentru a asigura tactică centura de design Universal pentru a se potrivi cel mai popular auto pistoale și revolvere

Tactice de design pentru a ține arma în poziția gata

Plata

1. Puteți face plata prin metodele de mai sus. Și vă rugăm să-l soluționeze în termen de 3 zile de la comanda este creat.

2. Coin-Mart.news va verifica plata în termen de 24 de ore, o dată finalizat, se va prelucra cât mai repede.

3. Dacă scopul tău este închis din motive de securitate, vă rugăm să trimiteți o cerere la Coin-Mart.news pentru ajutor.

4. Restituirea cauzate de anulare, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile.

Despre transport

1. Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere. Produsele vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

2. Toate colet expediat prin posta normala sunt limitate în termen de 2 kg, dacă excesul de greutate, va vom trimite separat.

3. Prin poștă, de obicei, durează 15-60 de zile , iar pentru zonele îndepărtate, va fi mai mare. Vă rugăm să așteptați cu răbdare.

4. Puteți alege mai rapide metode de transport, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxă suplimentară de transport.

5. Deja ne-am arăta cel mai bun preț în magazin, astfel încât pentru colete evaluate la mai puțin de 25$, nu există nici o urmărire de informații, e-mail Înregistrată taxa este de aproximativ 1,8$.

Despre feedback-ul

Dacă există ceva în neregulă cu coletul după ce primiți, vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

'

toc pistol sac, nailon toc pistol, axila toc, Ieftine sac toc pistol, De înaltă Calitate nailon toc pistol, China axila toc Furnizori