13.9X8.3CM de Muzică BLUEGRASS Banjo, Vioara Mandolina Vinil Decal Negru/Argintiu Autocolant Auto S8-0863

4.27lei

-40 %

7.13lei

Produs nou

In stoc

design Desene animate
Tip De Element Autocolante
Autocolant De Plasament Parbriz Spate
Tip De Material Vinil
Lățime Produs 13.9cm
culoare negru/argintiu
Articol Diametru 0cm
Ambalare Nu Este Ambalat
Element De Lungime 0cm
categorie Autocolante
Înălțime Element 8.3cm
Model Număr / Literă
Numele Modelului S8-863
Autocolant autocolant auto
Tip De Autocolant Autocolante Creative
Nume De Brand YJZT
Tip Adeziv Sticker

13.9X8.3CM de Muzică BLUEGRASS Banjo, Vioara Mandolina Vinil Decal Negru/Argintiu Autocolant Auto S8-0863 Acest produs este compus din trei părți.Stratul superior este un mod transparent filmul de transfer, stratul de mijloc este corpul principal, partea de jos este partea de jos filmul. Pasta de Instrumente: Stofa, Racleta sau Card de Credit. Pasta Pas:

1.Va caroserie curat, și să păstreze mașina corpul uscat.

2.Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lipi poziția și încet paste, paste, în același timp, va rugam sa folositi instrumentele de autocolant decopertarea plat, Până la film au fost dărâmate.

3.Apoi lipiți după repetate decopertarea și apăsând, apoi rupe încet film transparent.

4.Apăsați filmului lacrimal după autocolant, Până plat,nu lasa masina autocolante și nici o separare fizică sau proeminențe.

5.În caz de condiții, poate încălzire moderată, pentru a se asigura că eticheta poate fi mai bine și mai ferm blocat în mașină corpului.

Notă:

Vă rugăm să se spele masina in 2-3 zile, vă mulțumesc! Transport: Nu mai mult de $ 5 de livrare de logistica este Yan Wen .4PX pachet economic (de urmărire nu este disponibil.) Mai mult de 5 dolari pot alege China Post pachet înregistrat (de urmărire disponibile). General de sosire timp de 15-60 de zile Garanție: 1.100% garanții nou bun, cu stare bună . 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu articolul dvs., vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău sau de a face problema, care nu este util și prietenos. 3. A reveni și de a schimba este disponibil acum. Cumpărătorul trebuie să aibă grijă de returnare comision. Și vă rugăm să ne contactați în primul rând, atunci când doriți să se întoarcă sau să se schimbe. 4.Vă rugăm să confirmați livrate IMEDIAT atunci când vei ajunge coletul. Dacă încă nu apare nimic pana la ora estimată vă rugăm să ne prelungi timpul :) Despre Noi: 1.Ne vom concentra pe autocolante auto. Pentru că, așa profesionale

autocolant auto, vinil decal, masina decal autocolant, Masini ieftine autocolant, De înaltă Calitate de vinil decal, China masina decal autocolant Furnizori