REALSHINING Complet Piața Diamant 5D DIY Diamant Pictura Floarea soarelui Înger de Albine cruciulițe Stras Tablou Mozaic Decor DE51

23.37lei

-36 %

37.08lei

Produs nou

In stoc

Numărul de Culori 30-45
Tema Floarea-Soarelui Înger De Albine
Nume De Brand RealShining
Material Rășină
Dimensiune size 20x20cm, size 25x25cm, size 30x30cm, size 40x40cm, size 50x50cm
Panza Metoda De Ambalare Laminate
kituri de interne detaliu
Stil Pastorală
Forma Separat
Ambalajul Extern Peste 35x45cm cutie de ambalare,de mai jos 35x45cm sac de ambalare
Zona Lipirea Plin
Model Tip Desene animate
Cadru No
Forma de diamant Pătrat
Utilizarea Home decor&arta de perete și de perete decor
pret Mai mici ,mai Bune și competitive

Titlul : R EALSHINING Complet Piața Diamant 5D DIY Diamant Pictura Floarea soarelui Înger de Albine cruciulițe Stras Tablou Mozaic Decor DE51

Rețineți: Noi toți diamant pictura Ki ts nu includ în afara cadrului de frontieră! Dacă modelul și dimensiunea este nu satisface în magazinul nostru. Spune-mi te rog ce model si marime vreti, noi va personalizate-face pentru tine și vă va oferi un preț rezonabil.

Diamant pânză Dimensiune:Ca mai Sus

Despre efectele

Cu cât sunt mai mari, cu atât mai bine efectul! fiecare diamant dimensiune: 2.5 x 2.5 mm. dacă imaginea este complexă, de dimensiuni mici, nu este foarte bun! dacă aveți nevoie de mari dimensiuni de fotografii, vă rugăm să ne contactați!

Despre noi

Nostru model de diamant de produse semi-finite, nu include rama. Noi oferim broderie producător de instrumente de diamant. și avem 20% mai multe diamante vor fi postate! Deși produsele noastre nu sunt cele mai ieftine, dar calitatea produselor noastre este cel mai bun! când ați terminat, puteți trimite fotografii la poze cu noi, ne va arăta la clienții din întreaga lume apreciez!

Feedback-ul

deci, feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerilor, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre. acesta va lua doar 1 minut. Vă mulțumesc! dacă nu sunteți mulțumit cu produsele și serviciile, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice negotive și feedback-ul neutru. vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface. Vă mulțumesc!

Livrare expres

Atenție! suntem un internațională vânzător din China continentală. VĂ RUGĂM, SĂ FIE PACIENT! Ne oferă, de obicei, standard international airmail. Acesta poate fi de aproximativ 10 la 25 de zile lucrătoare pentru livrare. dacă aveți orice întrebare sau orice cereri speciale, vă rugăm să ne contactați. vom răspunde în termen de 24 de ore din cauza diferența de timp dintre noi.

diamant 5d, 5d diy diamant, 5d diy, Ieftin diamant 5d, De înaltă Calitate 5d diy diamant, China 5d Furnizori de bricolaj