Obiectiv M42 Pentru Nikon AI mount inel adaptor pentru D7000 D90 D80 D5000 D3000 D3100 D3X

5.12lei

-20 %

6.41lei

Produs nou

In stoc

Numărul De Model M42 pentru Nikon AI
Nume De Brand ikacha
Compatibil Marca NIKON

Descriere

Macro M42 Inversă Inel Adaptor Pentru Nikon corpul camerei (film sau digital SLR body)

Introducere

Acest obiectiv adaptor de montare permite orice obiectiv 52mm deveni un Marco obiectiv Pentru Nikon SLR corpului. Prin urmare, nu aveți nevoie pentru a cumpara orice Marco obiectiv. Deși obiectivul se va potrivi fizic, diafragmă automată, auto-focalizare, sau orice alte funcții nu va funcționa corect în timp ce folosind acest adaptor.

Filet M42

De Brand nou, nu a folosit niciodată

Realizate din metal (nu plastic)

culoare : negru

Pachetul include:

Macro Reverse Adapter Ring x1

(Original De Fabrica Pachet)

Potrivit Pentru

Pentru Nikon corpul camerei (film sau digital SLR body)

Plata > puteți plăti byMoneybookers, Visa, MasterCard, transfer bancar, sau plata cu anumite carduri de debit. CUMPARA MAI MULTE, DE A SALVA MAI MULT. Mai mult de a cumpăra, la preț mai mic, veți obține. Cumpărătorii TREBUIE să plătească în termen de 5 zile. Dacă aveți probleme la efectuarea plății, vă rugăm să ne contactați sau Coin-Mart.news pentru asistență de Transport > Coletul va fi livrat la tine prin scrisoare par Avion, care, în general, durează 12 sau 25 zile lucratoare (week-end nu este inclus) pentru a livra pe mâinile tale. Suntem fericiți să accepte comenzi din Europa, america de Nord, Australia și alte țări, anumite țări se pot aplica restricții. Vă rugăm să așteptați până la 48 de ore de pregătire pentru expediere, deși, de obicei, elementul trimite în termen de 72 de ore după ce plata este confirmat. Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată. Vom încerca întotdeauna cele mai bune pentru din punct de vedere Legal Reduce taxele de import (sau GST sau T. V. A. sau alte Taxe). În cele mai multe cazuri de transport maritim, nu este nici datorie de plătit. Cu toate acestea, dacă orice costuri suplimentare generate de vămuire trebuie să fie suportate de către client de Garanție > 12 luni este Fabricarea de Garanție pentru un produs defect (excluzând elementele deteriorate sau utilizate în mod abuziv după primirea) produsele Defecte Trebuie să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (si ambalajul original). noi vă va oferi un randament de IDENTITATE.Între timp, vă Rugăm să ne spuneți ce defectul este,pentru a elimina utilizarea necorespunzătoare. Taxă de retur fi responsabil de cumpărător, Client Service > Noi menținem standarde înalte de excellenceand depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților.Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați Imediat ÎNAINTE de a ne da neutralor feedback-ul negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

inel bobinei, inel broasca, inel banner, Ieftine inel de bobină, De înaltă Calitate inel de broasca, China inel banner Furnizori