30g Sănătos Minerale Naturale Pudră de Mică Diy Pentru Săpun Colorant Săpun Colorant machiaj fard de pleoape Pudră de Săpun Transport Gratuit

16.08lei

Produs nou

In stoc

Ingredient Semi-Naturale
NET WT 30g
Tip Set De Machiaj
Nume De Brand NANI
Numărul De Model ZG008
Cantitatea 100

Notificare:

Acest magazin vinde produsele au garanție de calitate, imaginile sunt luate de noi înșine. Acum unele reacții om de afaceri mi-a furat magazin de imagini, pretinde a fi produsele mele, sper masele largi de clienți de a cumpăra cu atenție.

Caracteristicile Produsului:

T el pudră de mică este un fel de non minerale metalice. Este nevoie naturale sau sintetice fulgi de mică ca nuclee,în timp ce suprafața sa este acoperită cu un strat sau alternativ acoperite multistrat dioxid de titan și alte metale oxizi.Astfel ,extrem de frumoasa perla strălucire și luciu metalic ieși. Este semi-naturale pulbere, a goodelasticity, tenacitate, rezistenta la temperaturi ridicate, de izolare, acid și alcaline rezistență, rezistență la coroziune, aderență puternică, este un aditiv excelent.

Poate fi folosit pentru:

Material Pentru DIY :Machiaj, Săpun, Fard de pleoape, lac de decor, Pictură și așa mai departe .

Greutate: 30g

Culoare: 24 de culori pentru a alege

Livrare:

Toate produsele din magazin vor fi oferite cu transport gratuit . Produsele vor fi livrate prin China post air Termen de 72 de ore(Nu include weekend și de sărbători) după ce plata este confirmat.Genarally,produsele vor ajunge în jurul 15-35 zi .dacă nu doriți să așteptați,puteți alege alt mod de transport maritim. Uneori,pentru unele argumente care susțin,poate că mărfurile vor fi livrate și ajunge un pic mai târziu.Vrea să poți înțelege.

Feedback-ul:

Obiectivele noastre sunt de satisfacție de 100%, afacerea ta repeta și feedback-ul dumneavoastră pozitiv.Dacă sunteți satisfacted cu elementele ai,pls ajută-mă să lăsați feedback-ul dumneavoastră.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele noastre ai,pls da-mi o șansă de a rezolva problema înainte de a pleca feedback-ul negativ sau deschide disput.

Întoarcere Policys

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface cerințele dumneavoastră și să-ți oferim cele mai bune servicii.Dacă nu sunteți mulțumit cu bună pentru tine,vă rugăm să returnați-l în termen de trei zile lucrătoare.Te rog responsabil pentru livrarea de plată și pierdere și deteriorare a mărfurilor.(Noi nu va fi responsabil pentru ambele)

Principiile noastre de a face afaceri:

1.sincer,cel mai bun client survice,și de calitate superioară.

2.preț rezonabil și competitiv.

3.de afaceri de încredere.

4.rapid și în condiții de siguranță de transport.

5.100% satisfacție,urmărirea noastră.

pulbere de transport, cutii pentru pudră, pulbere de dragoste, Pulbere ieftine de transport, De înaltă Calitate, cutii pentru pudră, China pulbere dragoste Furnizori