(transport gratuit) 502530 300 mah litiu-ion polimer baterie de produse de calitate de calitate de CE FCC ROHS certificare

18.74lei

-27 %

25.99lei

Produs nou

In stoc

Tip Li-polimer
Servicii Magazin de garanție
Pachet Da
Reîncărcabilă Da
Baterie Proprietăți original
Nume De Brand Litru de energie a bateriei
Numărul De Model 502530
Utilizarea MP3 / MP4 Player

toate bateriile sunt de brand nou clasa a, capacitate maximă, rezistența internă scăzută, există o mulțime de produse B acum pe piață, low-baterie de capacitate acționează ca o baterii de mare capacitate pentru vânzare, pro vă Rugăm să acorde o atenție.

Prioritatea noastră transporturile pulverizat de metri baterie, nici spray de inventar coduri, default transport maritim nu este de Codificare, de Codificare Codificare nu a afectat calitatea.

3.7 V 300mAh baterie litiu-polimer cu bord de protecție mai sigure

Model: HYXC502530

Dimensiuni produs: Grosime Lățime Lungime 5x25x30mm

Capacitate baterii: 300mAh

Tensiune Nominală: 3.7 V

Curent de încărcare: taxa Standard: 0.2 C; Încărcare Rapidă: 0.5 C

Standard metoda de încărcare: 0.2 C CC (curent constant) taxa de la 4,25 V, atunci CV-ul (tensiune constantă 4.2 V) taxa până curent de încărcare ≤ 0.05 C

Curent maxim de incarcare: 0.5 C

Continuu curent de descărcare de gestiune: 0,5 C

Curentul maxim de descărcare: 1C

De descărcare de gestiune cut-off tensiune de lucru: 2.75 V

De descărcare de gestiune de temperatură: -20 grade Celsius ~ +60 grade Celsius

Timp de incarcare: 12 ore (standard); 3 ore (rapid)

De încărcare și descărcare ori: mai mult de 500 de ori

Protecția bord a parametrilor

Curent: 1.5 A

Limitarea de protecție: 2 ~ 3A

Suprapreț limita de presiune: 4.2 + /-0.05 V

Peste-de descărcare de gestiune limita de presiune: 2.9 + /-0.10 V

* Din cauza supra-protecție de descărcare de gestiune de bord limita de presiune, măsurată capacitatea este ușor mai mică decât capacitatea nominală a bateriilor.

Alte parametrilor tehnici din caietele de sarcini vor prevala.

Baterie cu bord de protecție, pentru a preveni peste taxa, peste de descărcare de gestiune, peste curent, scurt-circuit și alte funcții.

Acest produs este utilizat în principal în seturi de căști Bluetooth, ceasuri inteligente, ceasuri, telefoane mobile, Tablet PC (MID), PDA, mobil de rezervă de putere, MP3, MP4, mobile de difuzoare, Bluetooth, difuzoare, amplificatoare, sisteme de navigație (GPS), tahograf, telefoane mobile, jucării și alte dispozitive electronice.

Mai multe modele, dimensiuni și capacități, bun venit personalizate (MOQ și alte detalii, vă rugăm să contactați serviciul clienți).

Depozitare:

• Să se asigure că bateria capacitatea de a menține nivelul recomandat de baterii și acumulatorii la -20 ~ 35 grade Celsius, umiditate scăzută, fără gaze corozive condiții de depozitare

• Evitați să depozitați bateriile la temperaturi ridicate sau umiditate ridicată, în caz contrar aceasta va duce la scurgeri ale bateriei, rugina, și o capacitate mai mică.

• poate duce la depozitarea pe termen lung de baterii și capacitatea bateriei scade, și necesită 1-3 cicluri de încărcare / descărcare, în scopul de a obține maximum de capacitate de descărcare de gestiune.

• După trei luni de la introducerea bateriei are nevoie de încărcare și descărcare ciclu de timp.

Avertizare:

• Nu permiteți inversă de încărcare, acumulatorul trebuie să fie conectat prin polar exacte, nu se poate inversa.

• Nu permiteți scurt-circuit, în caz contrar aceasta va provoca daune permanente.

• Acumulatorul nu se poate folosi în condiții extreme, cum ar fi: temperaturi extreme, adânc ciclism, extreme suprapreț și peste de descărcare de gestiune.

• Păstrați bateriile depozitate într-un loc răcoros și uscat, dacă un număr mare de baterie de stocare sau de transport baterii trebuie mai întâi descărcată.

• Nu lipiți direct la baterie.

• Dacă bateria are zgomot, căldură, de scurgere și alte anomalii, vă rugăm să nu mai utilizați-l imediat.

• Nu trageți sau încercarea de a deschide bateria se poate arde sau substanțe nocive.

• Nu lăsați bateria veche sau de a folosi jumătate din bateriile cu baterii noi împreună, sau va provoca peste-de descărcare de gestiune.

• Nu tăiați coajă și scoateți acumulatorul tub exterior.

• Nu lăsați bateria în apă.

Notă:

• Bateria trebuie să fie încărcată înainte de a folosi o putere.

• Metoda de încărcare în conformitate cu specificațiile noastre tehnice.

• Utilizarea corespunzătoare încărcător.

• Bateria ar trebui să evite utilizarea de sigilat, ar trebui să ofere ventilație corespunzătoare, în caz contrar bateria se poate produce hidrogen în prezența unei surse de aprindere situație va provoca o explozie.

• Nu încercați pentru a separa sau de a suporta stoarce și coliziune bateria ar putea cauza bateriei pentru a genera căldură, flăcări, electrolit alcalin deversare va deteriora pielea și ochii vor coroda îmbrăcăminte.

• Bateria trebuie să fie departe de copii, dacă acestea sunt de înghițire, contactați imediat medicul dumneavoastră tratamentul necesar.

• Atunci când acumulatorul nu este folosit, ar trebui să fie eliminate de pe dispozitiv.

baterie litiu-ion polimer, polimer baterie, baterie polimer baterie, Ieftine litiu-ion polimer baterie, De înaltă Calitate polimer baterie, China baterie polimer baterie Furnizori