FHP2P01 Grandway PON Optical Power Meter pentru EPON GPON xPON, OLT-ONU 1310/1490/1550nm

482.28lei

-11 %

544.02lei

Produs nou

In stoc

Nume De Brand Grandway
Numărul De Model FHP2P01
De stocare a datelor 900
Lungime de undă 1310/1490/1550nm
Pierdere De Inserție 1.5 dB
Model FHP2P01 PON Optical Power Meter

FHP2P01 Grandway PON Optical Power Meter pentru EPON GPON xPON, OLT-ONU 1310/1490/1550nm

Bine ati venit la magazinul nostru

Obiectivul Nostru:

De Înaltă Calitate , Cele Mai Bune Servicii ,De A Răspunde Rapid

Bine ati venit la piața din China,poti cumpara direct de bunuri din China.Mă bucur că sunteți interesat de produsele noastre,suntem furnizor profesionist în China, sper că putem avea afaceri bune aici.

Magazin anuntul:

Atunci când ordinea elementelor,se poate selecta orice produs din magazinul meu împreună.

Calitate de Top ; pret Competitiv, Rapid de transport maritim;Picătură de transport maritim disponibile;cele mai Bune și Servicii în Timp util;de Satisfacție de 100%; reducere Mare pentru ordine mari.

W armly bine ati venit pentru a face Picătură de Transport maritim și en-Gros Descriere Generală FHP2P01 PON metru de putere este o dimensiune mică, pierderi reduse și o calitate bună mână-a avut loc metru de putere optică. Acesta este conceput pentru testare, instalare și întreținere a FTTX PON de rețea, care poate fi folosit pentru APON, BPON, EPON si GPON rețea. FHP2P01 are două porturi de ieșire pentru ONU și OLT/Video, care sprijină CW/izbucni în amonte de detectare la 1310nm și în aval semnal la 1490/ 1550nm. Se poate arăta starea de trecere, de avertizare sau eșecul de pragul de testare. FHP2P01 este instrumentul ideal pentru PON stabilirea și întreținerea. Caracteristici: Mână-a avut loc, Ușor de a transporta și de a folosi P/F testare și normal modul de testare Două porturi de testare cu " ONU ""OLT/Video" Sprijin 1310nm amonte CW/brust semnal și 1490nm /1550nm aval semnal de Proiectare pentru rețele de APON, BPON,EPON si GPON Prag programabil de date foarte Mare capacitate de stocare USB integrat Built-in încărcător de baterie 2 buc AAA baterie ca sursă de alimentare Furnizat Software-ul pentru a comunica cu sus-computer Caietul de sarcini:

Lungimea De Undă Calibrate

1310nm (Burst)

1310nm (CW)

1490 nm

1550 nm

Liniaritate

± [email protected] ≥ -40dBm

Izolarea Rata

>[email protected]

>[email protected]

>[email protected]

>[email protected]

>[email protected]

>[email protected]

Gama de măsurare (dBm)

-30~+16

-40~+16

-50~+16

Pierdere de inserție(dB)

1.5

Bandă largă

1260~1360

1480~1500

1539~1565

Precizie

0,5 db±1nW @ 1550 nm

Pragul

10 grupuri(configurare prin intermediul PC-software)

De stocare a datelor

900

Accesorii adaptoare

FC/PC ,SC/PC (standard)

ST/PC (opțional)

Bateriile Nu sunt Incluse pentru siguranța

PLATA

1. Putem accepta plata prin Escrow, Western Union și T/T. Cel mai bun mod este direct plată on-line,puteți alege singur. Dacă doriți să utilizați alte termene de plată, vă rugăm să ne anunțați înainte, atunci când comanda.

2. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii, sau comanda va fi nulă sau anulată de către sistem.

3. Asigurați-vă că ați completat toate informațiile detaliate ca persoana de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

TRANSPORT

1. Va vom trimite bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce plata a fost confirmată.

2. Putem oferi serviciile internaționale de transport maritim, după cum urmează:

China Post Air Mail, HK Post Air Mail, EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex. Implicit modalitate este prin China post air mail și HK post air mail.

3. Cumpărătorul este responsabil pentru asigurarea medicală, problemele și care a provocat daune de serviciu de transport maritim, cum ar fi accidente, intarzieri sau alte probleme. În plus, noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau a taxelor la import, aceste taxe nu sunt incluse în elementul de preț și costul de transport maritim.

GARANȚIE ȘI GARANȚIE

1. Toate produsele sunt inspectate și testate înainte de expediere. dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile, puteți face schimb de obiecte în termen de 7 zile și trebuie să ne contactați în termen de 24 de ore după primirea articolelor.

2. Transport maritim și de manipulare taxa nu este rambursabil și clientul ar trebui să fie responsabil pentru toate taxele de returnare și reshipping.

3. Întoarce toate elementele trebuie să fie în condiții originale, inclusiv cutie si accesorii. Om-defecte nu sunt garantate, cum ar fi rupt, zgâriat și așa mai departe.

4. Pentru orice produs, vă rugăm să folosiți EMS sau local post, atunci când trimite înapoi

FEEDBACK-ul

1. Cumpărătorul e devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2. Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru. Se va lua doar 1 minut, dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru. Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

putere optică, optical power meter, pon optical power meter, Ieftine putere optică, De înaltă Calitate optical power meter, China pon metru de putere optică Furnizori